eTwo Sublime / Sublative – rejuvenare faciala totala

Cea mai completa tehnologie de intinerire si tratament

etwo Sublime si eTwo Sublative

eTwo Sublime™ utilizeaza tehnologia elos ce combina sigur si eficient nivelele de lumina infrarosie si radio frecventa bipolara pentru remodelarea dermului profund, stimuland totodata productia de colagen.
eTwo Sublative™ este tehnologie pe baza de radio frecventa bipolara fractionata ce directioneaza caldura energiei eficient, in straturile superioare ale dermului unde produce o crestere semnificativa a colagenului.

Metoda Syneron eTwo este dovedita medical ca tratament impotriva liniilor fine si ridurilor, cicatricilor acneice, punctelor negre si diferite afectiuni cauzate de expunerea excesiva la razele solare.

Sublative

Sublime

Preturi

promo

1 sedinta: 125 Euro
Pachet Promo 4 sedinte 400 Euro

Tratamentul de intinerire eTwo – Sublime™ reprezinta alternativa ideala la toate celelalte metode de rejuvenare.

Datorita tehnologiei de ultima generatie, tratamentul cu Syneron eTwo Sublime ofera o intinerire profunda.

Timpul de recuperare dupa efectuarea tratamentului este zero, pentru ca vorbim despre o procedura noninvaziva, cu un disconfort minim.

Tratamentul Syneron eTwo Sublime functioneaza diferit in comparatie cu alte tratamente cu laser. Procedura foloseste o alta metoda de livrare a energiei sub epiderma, maximizând astfel producerea de colagen.

Partea si mai interesanta consta in faptul ca tratamentul Syneron eTwo Sublime nu produce leziuni asupra epidermei, urmele dupa tratament fiind aproape inexistente. Prin acest tratament nu doar ca se stilumeaza productia de colagen, dar se mareste si nivelul de elastina din ten.

Sterge semnele de imbatranire fara timp de recuperare.

Aplicatorul Sublime – aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere.

Cu Sublime vei avea pielea ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie.

Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de batranete, pielea lasata, pungile inestetice de sub ochi, arcada sprancenelor lasate si ridurile nasolabiale.

Tratamentul non-invaziv al ridurilor
Tehnologia elos pentru tratamente sigure si eficiente
Tratament rapid, rezultate vizibile imediat
Timp de recuperare redus
Sublime™ utilizeaza combinatia elos de nivele sigure si eficiente, lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea productiei de colagen.

Inaintea inceperii tratamentului Syneron eTwo Sublime, se va aplica pe zona tratata un gel special, care imbunatateste termoconductibilitatea. Apoi, in timpul tratamentului, majoritatea pacientilor au spus ca nu simt senzatii neplacute sub nicio forma, in vreme ce altii au spus ca Syneron eTwo Sublime le-a produs o senzatie de caldura si mici piscaturi in zona tratata.

Timpul de recuperare, in urma tratamentului Syneron eTwo Sublime, este zero, pacientul putându-si relua activitatile zilnice imediat.

Synero eTwo Sublime este indicat pentru tratarea oricarei parti a fetei, inclusiv a zonei ochilor, iar rezultatele vor fi impresionante. Semnele de imbatrânire vor disparea pur si simplu, in vreme ce tenul va deveni mai neted, mai fin si stralucitor.

eTwo – Sublative™

= Tehnologie pe baza de radio frecventa bi-polara fractionala ce directioneaza caldura energiei eficient, in straturile superioare ale dermului unde produc o crestere semnificativa a colagenului. Rupturile epidermale sunt minime.

eMatrix-ul este un dispozitiv de radiofrecventa fractionata sublativa care a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului pentru a fi utilizat in proceduri dermatologice ce presupun ablatie si rejuvenare cutanata, pentru riduri, cicatrici acnee, vergeturi, piele imbatranita.

Tehnologia sublativa de rejuvenare presupuneindepartarea straturilor exterioare ale pielii la o adancime predeterminata pentru:

  • a reduce si chiar elimina liniile fine si ridurile
  • a imbunatati tonusul si a textura pielii
  • acorecta pigmentariea neuniforma
  •  a reducere porii
  •  pentru a genera colagen nou care ofera pielii un aspect mai ferm.

Aplicatorul furnizeaza energie de radiofrecventa bipolara prin intermediul unei matrice de 64 electrozi. Fiecare puls ofera energie intr-un model grila cu puncte, care sunt putin vizibile la suprafata pielii, dar care se extinde sub forma de con in profunzime. Se genereaza astfel un proces de incalzire in dermul profund in regiunea electrodului provocand astfel un raspuns de vindecare a arsurilor minime cu activarea fibroblastelor si sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Tesuturile mai putin afectate, din jurul punctelor de matrice pot fi stimulate de caldura si acest lucru contribuie la accelerarea procesului de vindecare, ceea ce conduce la un aspect intinerit al pielii.

Efece miraculoase!

Dupa tratamentul cu sistemul eMatrix de rejuvenare sublativa, majoritatea pacientilor au prezentat o ameliorare a parametrilor faciali, cum ar fi luminozitatea pielii (83%) si finetea pielii / reducerea ridurilor pielii (90%). Deoarece fiecare tratament realizeaza o ablatie partiala a pielii, sunt necesare tratamente multiple.

Se indeparteaza straturile exterioare ale pielii la o adancime predeterminata pentru a reduce sau elimina liniile fine si ridurile, a imbunatati tonusul pielii si a textura, pentru a corecta pigmentarea neuniforma si a reduce dimensiunea porilor si pentru a genera colagen nou care ofera pielii un aspect mai ferm.

Aplicatii ale procedurii cu eMatrix:

riduri
cicatrici acnee
neregularitati de textura ale pielii
leziuni superficiale ale pielii
cicatrici postacneice in diverse stadii de evolutie si cicatrici postoperatorii
vergeturile proaspete, eritematoase cat si pe cele mature, sidefii
Pentru ca este un aparat de rejuvenare cutanata are un efect foarte bun asupra pielii imbatranite, asupra pielii laxe insotite de tulburari de textura, de pigmentare, discromii, cum sunt asa numitele pete de batranete.

Pacientii pot reveni la activitatile obisnuite in urma tratamentului, vindecarea nu dureaza foarte mult.

Spre deosebire de alte tratamente non-agresive, procedura cu eMatrix lucreaza din interior spre exterior prin stimularea sintezei de colagen. Astfel, rezultatele cu aceasta procedura dureaza mai mult si pot fi consolidate cu tratamente de intretinere anuale.

S-a dovedit a fi sigura si eficienta pe toate tipurile de piele si grade de pigmentare.

Un alt avantaj al aparatului ar fi acela ca poate fi efectuat in orice anotimp. El foloseste radiofrecventa fractionata si nu fasciculul laser si, prin urmare, nu determina sensibilitatea pielii la soare si poate fi efectuat in orice anotimp, fara a ne teme de hiperpigmentarile asociate procedurilor laser efectuate vara.

Spre deosebire de alte tratamente pe baza de energie fractionata, procedura cu eMatrix este tolerabila. in timpul tratamentului, pacientii simt o senzatie de cald, intepator.

Dupa sedinta se observa eritem/inrosirea pielii si edem/umflare care pot sa dureze cateva ore.

Ceea ce resimte pacientul este o senzatie de caldura tolerabila, ca dupa o arsura solara. Senzatia dureaza cateva ore si este indicat sa nu fie neutralizata prin aplicatii de gheata sau comprese reci. Este raspunsul clinic a incalzirii si remodelarii dermice ce conduce la efecte benefice de sinteza de noi fibre de colagen si elastina.

In 24-72 ore la nivelul zonei tratate apar mici cruste brune de 1 mm diametru care persista cateva zile, pana intr-o saptamana.

Pacientii trebuie sa aplice o crema hidratanta, permitand astfel eliminarea lor spontana. Dupa 24 ore se poate aplica machiaj pe zona respectiva.

Este important sa se utilizeze creme fotoprotectoare cu factor inalt de protectie, SPF mai mare de 30, pe intreaga durata a tratamentului si la 1 luna dupa finalizarea lui.

Expunerea la lumina UV (soare, cabine de bronzat, etc) sau la caldura excesiva (cazi cu hidromasaj, saune, etc) in termen de 24 de ore dupa tratament pot sa accentueze disconfortul si nu se recomanda.

Tratamentul fiecarui pacient variaza in functie de nevoile individuale si rezultatele dorite. Protocolul terapeutic este de 3-5 sedinte de tratament la interval de 4-6 saptamani.

Pacientii vor incepe sa vada rezultatele dupa primul tratament si acestea vor continua sa se imbunatateasca pana la un an dupa tratament. Pentru ca acest tratament functioneaza pentru a sintetiza colagen si elastina, nu exista limitari privind durata rezultatelor. Tratamente de intretinere sunt recomandate dupa un an.

Asteptarile trebuie sa fie realiste: cicatricile se estompeaza, nu vor disparea complet dar adancimea si aspectul inestetic sunt vizibil diminuate.

In cazul pacientilor cu cicatrici de acnee se remarca in primul rand estomparea aspectului cicatricilor si apoi o modificare de textura a pielii, scade diametrul glandei sebacee si prin urmare scade si seboreea, aspectul gras, lucios al pielii si pielea devine mai neteda, mai uniforma, mai luminoasa. Diminueaza si eritemul pentru ca cicatricile postacneice adeseori sunt rosii, eritematoase si scade aspectul eritematos al cicatricilor ceea ce le face sa se amestece mult mai bine in tesutul din jur si sa arate mai estetic.

Un alt aspect important este efectul benefic care apare asupra vergeturilor. Pacientele remarca pe langa scaderea diamterului si a adancimii vergeturilor si o imbunatatire a tonusului si a laxitatii cutanate.