Media

Dr. Florin Juravle si Clinica Statera in Media (Tv., presa scrisa /online)

Dr. Florin Juravle si Clinica Statera pot fi gasite in multe articole si emisiuni, avand ca subiecte chirurgia estetica dar sitratamente corporale, tratamente faciale,  epilare laser cu cele mai revolutionare echipamente.

Medicul estetician Florin Juravle este unul din cele mai titrate nume in domeniu, cu aparitii frecvente in media, atat presa scrisa cat si cele mai importante posturi nationale Tv.

A fost invitat in emisiuni precum: “La Maruta” (ProTV), “Teo Show” / Kanal D, “Wow Biz” (Kanal D), Observator (Antena 1), Click – Prima TV, etc., a aparut in alaturi de vedete precum Teo Trandafir, Iulia Albu, DJ Wanda, Gina Chirila si Bogdan Vladau, etc.

De asemenea, multe din vedetele /persoanele publice din show-biz si-au incredintat estetica trupului /chipului in mainile Dr. Juravle, astfel ca in media exista si numeroase referinte.

Pe site-ul Iuliei albu http://www.iuliaalbu.com exista o serie de articole tematice ce au ca protagonist pe Dr. Florin Juravle si/ sau tratamentele cosmetice de la Clinica Statera, iar pe site-ul lui Teo Trandafir www.teotrandafir.com exista o serie de materiale video in care Dr. Florin Juravle explica pe intelesul tuturor temele de maxim interes din medicina estetica.

Numeroase articole tematice semnate de Dr. Florin Juravle pot fi citite in presa (Revista Tonica, rubrica “Medicul raspunde pe Acasa.ro la sectiunea “Sanatate”, diverse bloguri (www.vulpescu.eu, Gabriela Simion , etc.)

Dr. Florin Juravle a dat un interviu in Revista Biz in care povesteste despre principiile care il conduc in mangementul medical al Clinicii Statera:

“Nu poți clădi o carieră de succes fără sinceritate. Trebuie să-l informezi pe pacient cu privire la toate aspectele unei intervenții și să-i spui care sunt urmările. Chirurgia estetică e o treabă alunecoasă. Te poți păcăli și ca medic, și ca pacient. Însă niciodată cel din urmă nu trebuie să sufere din cauza lipsei de sinceritate a medicului. Am renunțat la pacienți care nu înțelegeau că intervenția dorită nu este oportună. Că nu-i va ajuta, ba mai mult, le va pune viața în pericol. Ca medic estetician trebuie să ai această responsabilitate”, este convins chirurgul”

Intreg interviul pote fi citit acesand Frumusețe la bisturiu, aparut in Revista Biz.

epilare laser Bucuresti Statera axila
DJ Wanda recomanda Clinica Statera