Abdominoplastia

Operatie chirurgicala pentru un Abdomen fara acumulari de grasime si “piele cazuta”!

Atunci cand dieta si exercitiile fizice nu mai dau rezultate, chirurgia estetica poate interveni eficient: este indepartat excesul de piele si grasime si mai mult, uneori se are in vedere chiar tonifierea muschilor abdominali.

abdominoplasty-09a-605x374

Dr. Florin Juravle este un medic experimentat in realizarea acestei proceduri, fiind la curent cele mai noi si mai complexe tehnici de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Clinica Statera va garanteaza un act medicat in deplina siguranta: profesionism, materiale si aparatura premium, igiena perfecta.

In functie de laxitatea tesuturilor si de zonele mobilizate (doar zona sub-ombiliala sau sai de-asupra), abdominopastia poate fi partiala sau totala.

Abdominoplastia totala este o operatie de mai mare anvergura la care adesea se asociaza lipoaspiratia flacurilor, lipectomia sau corectia diastazisului musculaturii abdominale (musculature se tonifica prin sutura).

Mai multe informatii obtineti accesand http://www.drflorinjuravle.ro/chirurgie-estetica/chirurgia-siluetei/abdominoplastia.html

Programati-va pentru o consultatie!