Clitorisul va avea un aspect imbunatatit

Chirurgia estetică a clitorisului rezolva eficient aceasta problema:  este o operație chirurgicală prin care este îndepărtat excesul de piele lateral clitorisului (reducerea prepuțului).

Este o intervenție chirurgicală cosmetică de finețe ce necesită sa fie efectuată de către un specialist cu experiența care nu piardă din vedere niște aspecte extrem de importante:

  • Este nevoie de mare precizie, astfel încât sa nu fie afectați nervii senzoriali clitoridieni, fapt ce poate conduce la diminuarea senzației de plăcere sexuală.
  • Este nevoie de respectarea stricta a simetriei: prea multa piele îndepărtată poate determina alinierea clitorisului departe de linia mediana
  • Este nevoie de stăpânirea unor tehnici chirurgicale prin care liniile de incizie sa fie cat mai camuflate, ba chiar aproape imposibil de detectat.

La Clinica Statera fii asigură ca te afli pe mâini bune!

Acest tip de intervenție va fi realizat de către specialiști cu experiență medicală îndelungată, cu specializări in tara si străinătate!

Cele mai noi proceduri medicale, echipamente medicale de ultima generație,  si mai ales o grija extrema pentru siguranța ta!