JetPeel – hidropeeling

Un ten intinerit, curatat si hidratat prin tehnologie cu jet de aer.

Tehnologia cu jet de aer - hidropeeling Jetpeel

FOCUS: riduri profunde, piele îmbătrânita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate,  volum, cicatrici, fermitate, luminozitate, curățare

Ce este JetPeel?

Jet Peel este un tratament facial si corporal de ultima generație, folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume.
Acționat cu ajutorul tehnologiei preluate din industria aerospațiala, acesta livrează amestecul de soluție-aer cu 200 m/s (720 km/h) către țesut.
Este un sistem revoluționar non-invaziv destinat tratamentelor estetice si medicale.

De ce JetPeel este unic si incomparabil?

Cu ajutorul duzelelor microscopice din interiorul aplicatorului, acesta proiectează micro picături fine dintr-un amestecul de soluție-aer si exfoliază celulele moarte de keratina si subțiază stratul cornos (prin procedeul de hidro-peeling).
In același timp pielea este masata si curățata iar efectul de răcire stimulează circulația.
După curățare, soluțiile mxim-eficiente JetPeel Solution, sunt introduse profund în derm (acid hialuronic, vitamine, peptide si antioxidanti).
Eficiența tratamentelor este confirmata științific de studiile clinice efectuate de spitale universitare din Germania (Hamburg & Leipzig) si din întreaga lume.
Jet Peel Bucuresti Statera cum actioneaza jetul de aer supersonic

Ce se intampla cu pielea in timpul tratamentului?

In prima fază jetul de aer este ghidat la o distanță de 1cm continuu și mereu în mișcare pe piele, astfel celulele moarte pot fi ușorîndepărtate.
În același timp, pielea este hidratata și porii curățați adânc.
Comedoanele pot fi îndepărtate în mod eficient și ușor printr-o tehnică specială de aplicare. Procedura de curățare are un efect plăcut de răcire, este absolut lipsita de durere si pregătește pielea pentru a doua etapă.
După curățare, începe procedeul de livrare profundă in derm a ingredientelor speciale benefice pielii. Vitaminele (A + E, B5 si C) stimuleaza sinteza de colagen si elastina si regenereaza, îmbunătățc aspectul pielii și netezesc ridurile. In plus cele patru tipuri de acid hialuronic sunt introduse adânc in piele pentru a susține hidratarea pielii si pentru a o catifela. Acidul glicolic are beneficii semnificative pentru piele pentru a stimula formarea de noi celule și de a îndepărta celulele moarte ale pielii.

Directii principale de tratament

Acneea

este una dintre cele mai comune afectiuni în dermatologie:   pana la 80% din populația lumii, la  un moment dat în viață, nu numai în adolescență au avut probleme cu aceasta afecțiune.

Tratamentele JetPeel sunt recunoscute la nivel internațional ca prin exfolierea și infuzarea de vitamine și acizi, îmbunătățește si tratează pielea afectata de acnee. Cu ajutorul vitaminei C (numit acid ascorbic) sprijină producția de fibre de colagen, care sunt o parte integrantă a pielii afectate. În plus, vitamina C, contribuie în mare măsură, pentru a proteja pielea împotriva radicalilor liberi. Tratamentul cu vitamina C, este recomandată pentru toate tipurile de piele.

Drenaj limfatic

Ca si un prim rezultat a acumulării excesive de toxine e care o primeste pielea, tenul capătă un aspect obosit, apar cearcanele si țesutul devine congestionat, iar modificările legate de vârsta si circulația sângelui vor duce la umflarea parțială a feței.

Acest efect poate fi tratat prin susținerea fluxului limfatic de pe față și gât.

Tratamentele JetPeel au un impact pozitiv asupra sistemului limfatic pentru eliminarea substanțelor nocive din piele. Combinația dintre presiunea aplicată în mod uniform, efectul de răcire ușoară si cel de curățare a pielii au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar al pielii si sa conducă la creșterea circulația sanguina si cea limfatica.

Hidratareajetpeel_mini_250216_side_a-2

Hidratare este cel mai important factor pentru a susține rezistența fibrelor de colagen.

În timp ce noi credem ca utilizând creme cosmetice rezolvam problema, de fapt hidratam doar o mica suprafața a pielii (aproximativ 20%), dar restul straturile mai adânci nu beneficiază (aproximativ 80%) de acea hidratare. Acest lucru duce în mod inevitabil la o accelerare a îmbătrânirii pielii.

Tehnologia de tratament JetPeel îmbunătățeste situația în mod semnificativ: realizeaza o penetrare vitaminelor și a acizilor in profunzimea dermului.

RIDURI

Complexul Anti-Aging este format din bio-peptide, proteine si patru tipuri diferite de acid hialuronic, care actioneaza într-un mod unic in metabolismul pielii. Acidul hialuronic diferă ca si forme moleculare (<10.000 D; <100,000 D; 1800000 D) si asigură umiditate pentru eficiența optimă a enzimelor de reparații în straturile profunde ale pielii.

Cicatrici, semne post-acneice

Un fenomen foarte des întâlnit si complet inestetic sunt cicatricile (post-acneice sau post-operatorii). Pana acum ca si soluție pentru aceste afecțiuni erau recomandate tratamentele cu laserul fracționat CO2.

ACUM, datorita soluțiilor active din formula Skin ReNewal, pielea este stimulată să formeze fibre noi de colagen si sa îmbunătățească aspectul exterior datorita acțiunii a acidului glicolic de 10%.

După fiecare tratament se poate observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii, in plus  ridurile sunt reduse si conferă luminozitate tenului.