Labiile mici sunt alungite, asimetrice, sau prea închis colorate (hiperpigmentate)

  • sunt câteva din nemulțumirile multor femei aspectul zonei genitale. De aici, neîncredere in sine, frustrare, inhibare, afectarea vieții sexuale si poate chiar disconfort sau durere. Zona genitala poate avea aspectul pe care ti-l doresti!

Labioplastia este o  intervenție chirurgicală eficientă care poate corecta toate problemele de mai sus, iar asta iți va shimba realmente viața personala si sănătatea sexuala!

Si da, îmbrăcămintea mulata in zona intima, nu va mai avea un aspect inestetic!

Mai mult decât atât, este foarte posibil ca plăcerea resimțită in timpul activității sexuale sa crească, datorita noilor terminații nervoase si a îndepărtării țesutului in exces.

In funcție de tipicul fiecărei femei, labioplastia poate fi combinata cu alte corectii pentru un rezulat optim : himenoplastie, vaginoplastie, iar reducerea dimensiunii pielii care acoperă clitorisul.

Interventie rapida, sigura, performanta!

La Clinica Statera, toate aceste interventii chirurgicale se realizeaza cu cele mai noi proceduri, cele mai performante echipamente, si mai ales in deplina siguranta pentru tine, astfel ca :

  • Majoritatea intervențiilor chirurgicale in zona genitala pot fi efectuate sub anestezie locala sau sedare
  • Cicatricea post-operație va fi aproape insesizabila
  • Pacienta poate părăsi clinica la doar câteva ore după operație
  • Timpul de vindecare este extrem de scurt: 5-7 zile de la operație
  • Recuperarea totala se face in doar 6-8 săptămâni

foto_labioplastia

Pentruu mai multe informatii acceseaza link-ul http://www.drflorinjuravle.ro/chirurgie-estetica/chirurgie-genitala-feminina/labioplastia.html

Programează-te chiar acum la o consultație care iți poate schimba viața![/vc_column_text]