Lifting chirurgical de fese

Corecteaza aspectul de ”fund lasat”!

Operatia se adreseaza:

  • persoanelor care isi doresc o modificare importanta a formei fundului
  • persoanelor care, au pierdut foarte multe kilograme in urma unor diete si au ramas cu un exces de piele tottal inestetic sicare nu poate indepartat altfel

Dr. Florin Juravle este un medic experimentat in realizarea acestei proceduri, fiind la curent cele mai noi si mai complexe tehnici de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Clinica Statera va garanteaza un act medicat in deplina SIGURANTA: profesionism, materiale si aparatura premium, igiena perfecta.

Se poate practica in acelasi moment operator cu abdominoplastia de corectie a excesului masiv tegumentar abdominal, care adesea merge si catre posterior, astfel incat printr-o incizie unica la nivelul abdomenului se corecteaza ambele probleme. De asemenea se poate asocia cu lipoaspiratia si /sau lipectomia pentru a obtine o cat mai buna modelare corporala.

Afla mai multe despre perioada de vindecare, evolutii postoperatoriii, contraindicatii, etc accesand link-ul http://www.drflorinjuravle.ro/chirurgie-estetica/chirurgia-siluetei/lifting-ul-de-fese.html.

Programeaza-te la o onsultatie!