Liposculptura sanului

Sanii, prea mari sau prea mici, pot fi modelati prin transfer de grasime proprie!

 

Fie ca sunteti mai corpolenta sau mai slaba, sanii dumneavoastra pot fi modelati adugand sau, dimpotriva inlaturand grasime din zonele in care se afla in exces.

Dr. Florin Juravle este un medic experimentat in realizarea acestei proceduri, printre paciente numarandu-se chiar vedete din tara si strainatate. Clinica Statera va garanteaza un act medicat in deplina siguranta: profesionism, materiale si aparatura premium, igiena perfecta.

In ce situatii se poate realiza Liposculptura sanului?

  • daca pacienta este corpolenta, sanul este alcatuit predominant din tesut gras si se doreste micsorarea sanilor , o lolutie poate fi reductia mamara prin lipoaspiratia grasimii glandulare si a celei dispuse periglandular;
  • unele paciente care isi maresc sanii cu implanturi siliconice , din cauza ca sunt slabe isi pot simti marginile implantului; acest inconvenient poate fi indepartat prin introducerea de grasime autologa din alte zone ale propriului corp.
  • in cazul persoanelor care recurg la reconstructie in urma unei ablatii oncologice

Acesta este insa un subiect complez care, daca te intereseaza, va trebui sa-l discuti cu um medic specialist, singurul in masura sa-ti ofere informatii complete si adecvate specificului tau!

Pana atunci, te invitam sa accesezi http://www.drflorinjuravle.ro/chirurgie-estetica/chirurgia-sanului/liposcultura-sanilor.html pentru mai multe informatii!