Marirea buzelor – cu Acid Hialuronic

Buze mai pline, mai conturate, mai senzuale, efect imediat

Acum poti avea buzele pe care ti le-ai dorit!

Marire a buzelor cu acid hialuronic : o procedura sigura, rapida, minim invaziva

  • Deși nu este o procedura complicată, este una dintre acele proceduri pentru care este nevoie de foarte multă experiență si nu in ultimul rând, simţ estetic din partea medicului. lip-augmentation-200x300

La Clinica Statera, aveți această siguranța!!!

  • procedeul este realizat de Dr. Florin Juravle (sau sub coordonarea acestuia), care are o vasta experiență in realizarea acestei proceduri, 100% reușite, printre cliente numarandu-se si numeroase celebrități din show-biz.

Nu doare !

  • Injectarea acidului hialuronic nu este o procedura dureroasă, Acidul hialuronic are are in compoziția sa adăugat, pentru un plus de confort, lidocaină – un anestezic cu efect local
  • Pentru un confort optim se poate utiliza suplimentar cremă anestezic

Vedetele au dat tonul, dar tot mai multe femei le urmează

  • A devenit o procedura comună, la care apeleaza tot mai multe femei datorită  efectului imediat si schimbării substantiale pe care o aduce fizionomiei.

Ce este acidul hialuronic hialuronic?

  • Acid hialuronic (HA) este o substanta naturala gasita in organism, care ajuta la hidratare, ea adauga volum pielii noastre. Acidul hialuronic este folosit pentru tratamente estetice si, de asemenea, a fost folosit de catre medici pentru injectare in articulatii artritice si la ajutarea circulatie.

    Cand va puteti intoarce la locul de munca si relua viata sociala?

  • Rezultatele sunt imediate si foarte naturale. Cu cateva mici masuri de precautie, va puteti intoarce sa lucrati si sa va reluati viata sociala imediat.

Everyone will notice.

No one will know. – Juvederm

Dr. Florin Juravle despre marirea buzelor cu acid hialuronic