Slăbire Localizată Forte

Selenia X-Skin reinventează modul de a slăbi! Radiofrecventa & Ultrasunete

Slăbești sănătos rapid!

Ultrasunete +Radiofrecvență + Fotobiostimulare  = Slăbire localizată garantată!

Combinația revoluționară de tratamente de Selenia X-Skin iți GARANTEAZĂ slăbirea, reducerea depozitelor localizate de grăsime!

Rezultate vizibile de la prima ședință!

Reducere măsurabilă a straturilor de grăsime (a circumferinței)!

Tratament terapeutic de profunzime, cu rezultate de lungă durată.

PRETURI

promo

1 sedinta 300 Lei
Pachet 6 sedinte 1500 Lei

Zona aleasa poate fi: abdomen, brate, coapse interioare, coapse posterioare, subfesieri

Ultrasunete
Undele de ultrasunet de medie frecventa subtiaza si reduc grasimii localizate. Acestea au o actiune mecanochimica ce stimuleaza lipoliza si functionalitatea tesutului.
Radiofrecventa
Radiofrecventa pentapolara (500 kHz) actioneaza in adancime: amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si metabolismul grasimilor (lipoliza). Radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagenul nou. Actiune specifica impotriva grasimii localizate si a atrofiei tesuturilor!
Fotobiostimularea
Rosu: actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza metabolismul. Un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Galben: are o actiune de detoxifiere si drenare. Util in tratarea celulitei. Albastru: normalizeaza , oxigeneaza, relaxeaza si remodeleaza tesutul.