Anticelulitic forte / Radiofrecventa X-Magic

Tratament anticelulitic FORTE: Radiofrecvența + Fotobiostimulare + Ultrasunete

Statia de tratamente corporale X-Magic permite realizare unui tratament anticelulitic forte care insumeaza 3 tehnologii. Astefl aplicatorul special permite furnizarea unei energii combinate cu actiune specifica impotriva imperfectiunilor precum celulita, fribroza, atrofia tesutului si restaureaza functionalitatea celulara corecta.

Radiofrecventa pentapolara: 50 W / 500 Hz – Ultrasunet 3 Mhz – Foto-biostimulare 430 nm – Fotobiostimulare infrarosu 880 nm.

De fiecare data cand ne dorim sa slabim ne confruntam cu un mix de probleme: incetinirea metabolismului celular, celulita, grasimea localizata sau retentia hidrica.

Actionat cu ajutorul tehnologiei Multi-Action, X-Magic trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime (a circumferintei), cat si a straturilor superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Rezultate vizibile de la prima ședinţă!

Ameliorare masurabila tesuturilor afectate de celulita!
Tratament terapeutic de profunzime, cu rezultate de lungă durată.
Tehnologie revolutionara in medicina estetica – Selenia X-Magic,  Multi Action Technology
PRETURI

promo

1 sedinta 300 Lei
Pachet 6 sedinte 1500 Lei

Zona aleasa poate fi: abdomen, brate, coapse interioare, coapse posterioare, subfesieri

Cum actioneaza ultrasunetele?
Undele de ultrasunet de inalta frecventa sunt indicate actioneaza eficient impotriva celulitei, a fibrozei si a pielii cu aspect de coaja de portocala.
Cum actioneaza radiofrecventa?
Radiofrecventa pentapolara (500 kHz) actioneaza in adancime: amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si metabolismul grasimilor (lipoliza). Radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagenul nou.
Cum actioneaza fotobiostimularea?
Rosu: actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza metabolismul. Un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Galben: are o actiune de detoxifiere si drenare. Util in tratarea celulitei. Albastru: normalizeaza , oxigeneaza, relaxeaza si remodeleaza tesutul.s.