Mezoterapie pentru căderea si regenerarea părului

DermaPen Meso Hair

Mezoterapie pentru păr si scalp

NOUTATE ABSOLUTA

Caderea parului – combatuta cu mezoterapie

MEZOTERAPIA este o metodă minim invazivă de introducere la nivelul scalpului (pielea capului), la nivelul dermului, în jurul rădacinilor firelor de păr de nutrienți vitali pentru un păr sănătos și strălucitor si pentru a combate caderea excesivă.

Exces de sebum, caderea parului, Alopecie – principalele probleme

Atunci cand vine vorba de problemele intapinate cu sanatatea parului, cele mai frecvente sunt: excesul de sebum la nivelul scalpului, caderea excesiva a parului si alopecia.

 

Pret

Cat costa Mezoterapia pentru păr?

 • 1 sedinta de tratament = 550 lei
 • 6 sedinte de tratament = 2500 leiPACHET PROMOTIONAL

femeie arata radacina parului cazutDe ce Mezoterapia are eficiență maximă împotriva căderii părului?

Parul are permanent nevoie de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi nucleici, antioxidanți și coenzime pentru accelerarea circulației de la nivelul scalpului pentru a avea rezistență și o durată cât mai lungă de viață.

Cu ajutorul mezoterapiei părul își recapătă densitatea, fenomenul de cădere diminuează vizibil în intensitate, firele își refac structura și recapătă grosimea.

Este evident ca substanțele hrănitoare introduse direct la baza firului de păr prin mezoterapie ating concentrații mult mai mari și sunt mult mai eficiente decât prin aplicarea lor direct pe scalp sub formă de soluții, sampoane, etc.

Pe lângă beneficiile substanțelor introduse, manevra de microinjectare determină și stimularea regenerării fibrelor de colagen și elastină.

 • Serurile se introduc cu ajutorul dispozitivelor Derma pen Meso Skin Therapy 

Protocolul de tratament presupune 6 sedinte efectuate  la  un  interval de 7 zile. Tratamentul în sine durează între 30-60 de minute în funcție de zona ce urmeaza a fi tratata.

 • Rezultatele devin evidente dupa 2-3 luni, dar se resimt chiar dupa prima sedinta.  Nu este nevoie de anestezie locala sau ingrijiri speciale post-procedura. Dupa tratament puteți sa va reluati activitatea obisnuita (lucru, scoala etc)
Derma Pen Meso Hair pentru caderea parului
Mezoterapie prin microneedling

Derma pen MST

Livrare in profunzime prin sistemul microneedle.

Recomandări

 • căderea părului excesiv;
 • alopecie androgenenică;
 • supraproducția de DHT (hormon masculin);
 • îmbătrânirea foliculului de păr;
 • scalp sensibil, inflamat;
 • hiper-secreție de sebum la nivelul scalpului;
 • păr devitalizat, fără strălucire;
 • microcirculație deficitară la nivelul scalpului.

Rezultate tratamente Dermapen Hair

 • previne /incetineste / stopeaza caderea excesiva a parului
 • excesul de DHT (hormon masculin) este neutralizat
 • foliculul este stimulat si hranit optim
 • incetineste procesul de imbatranire al foliculului;
 • protejeaza si repara componentele structurii parului
 • stimuleaza metabolismul celular
 • imbunatateste microcirculatia scalpului si reduce inflamatia

 

Derma Pen Meso Hair Therapy

Ce este si cum actioneaza Dermapen pentru a trata caderea parului si problemele scalpului

Derma Pen MST este un dispozitiv care livreaza compusii de hranire a parului si cei care ajuta la stoparea caderii aprului prin intermediul unor micro-injectii, bine-cunoscutul sistem micro-needle.

Mezoterapie cu dermapen pentru par si scalpPractic este o tehnică non-invazivă bazată pe micro-injecţii superficiale chiar sub epiderm în ţesuturile ţintă.

Pe langa livrarea profunda, la baza foliculilor a serurilor de crestere si regenerare, se realizeaza si o puternica inductie a colagenului: micro-acele creează micro-perforații care induc un proces de vindecare prin stimularea colagenului. Raspunsul post-traumatic al organismului este de a produce colagen si elastina – doua dintre elementele cheie ale pielii.

Mezoterapia pentru par se poate folosi atât la femei cât şi la bărbaţi, utilizându-se substanţe ce produc vasodilatatie şi ce stimulează circulaţia sanguină la nivelul foliculilor piloşi care hrănesc firul de par stimulând astfel regenerarea. Mezoterapia este folosită cu mare succes în Europa şi SUA de peste 40.000 medici.
Soluţia introdusa poate conţine o gama largă de minerale, vitamine, aminoacizi, acizi nucleici şi coenzime care pot fi adaptate la nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Mai multe detalii despre cum actioneaza Dermapen MST

Mecanismul de acțiune al mezoterapiei:

Acul creează micro-perforații care induc un proces de vindecare prin stimularea colagenului. Raspunsul post-traumatic al organismului este de a produce colagen si elastina – doua dintre elementele cheie ale pielii.

MESOHAIR’ – Intensive Hair Therapy – ser pentru intarirea firelor de par

MesoHair este un ser cu peptide creat pentru intarirea firelor de par, prevenind caderea parului. Aceasta terapie intensiva este recomandata pentru persoanele care se confrunta cu caderea prematura a parului.

Ingredienti activi: Biotinil-GHK (peptida vitaminica in secventa Glicil-Histidil-Lizina cuplata cu Vitamina H/B7-Biotina) + Apigenina Bioflavonoida + Acid Oleanolic. Nu contine parabeni, alcool, coloranti, parfumuri sau alergeni!

 

Care sunt cauzele principale pt. căderea părului si alopecie?

Căderea exagerată a părului, firele subțiri și deterioarate reprezintă probleme foarte frecvente la femei și bărbați și pot avea cauze multiple.

Putem învinui moștenirea genetică (alopecia androgenogenetică), excesul de hormoni androgeni, bolile tiroidei, anemia prin lipsa fierului, episoadele febrile, carențele de vitamine și minerale, stresul fizic sau emoțional, sarcina, perioada de alăptare, anumite medicamente consumate timp îndelungat, deficitul circulației sangvine locale, dar și bolile autoimune.

Toate acestea sunt cauze importante de cădere difuză sau localizată a părului la nivelul scalpului.

Care sunt semnele tipice ale căderii părului?

La barbati – Primul semn al alopeciei observat este subțierea firelor de păr din vârful capului, arie care începe să se extindă cu trecerea anilor spre frunte, până la căderea completă în această arie.

La femei părul începe să se rărească si să se subțieze întâi în regiunea frontală, apoi spre vârful capului, cele cu părul foarte lung observă o cădere intensă și imposibilitatea păstrării acestei lungimi, părul necesitând scurtări mai frecvente pentru a împiedica pierderea masivă.