Jet Peel – tratamente faciale cu jet de aer

INFORMARE!

Jet Peel a fost inlocuit in clinica noastra cu DERMAL INFUSION!

Sistem de hidrapeeling cosmetic cu jet de aer

FOCUS Jet Peel: tratament Acnee, Ten incarcat, Riduri fine

  • Echipament ce foloseste tehnologie preluata din domeniul aerospatial si adaptata la domeniul dermato-cosmetic
  • Tratamentul JetPeel cu jet de aer supersonic are focus multiplu: curatare, hidratare, riduri
  • Echipamentul realizeaza tratamente faciale multiple. Mai intai hidropeeling apoi extractii de comedoane fara a avea contact manna-piele, o tehnologie unica si perfecta pentru tenurile cu acnee sau tendinta acneica dar si pentru cele cu diferite forme de rozacee, intrucat nu se foloseste abur cald. La final se aplica mezoterapia: se livreaza in profunzime cocktail-uri special concepute pentru fiecare ten in parte si pentru fiecare nveoie a acestuia.
  • Amestecul aer+solutie este livrat in profunzimea dermului cu o viteza de 200 m/s (720 km/h)
  • Echipmanetul are un aplicator cu duze microscopice diferite cae proiecteaza micro-picaturi din amestecul solutie-aer realizand un hidro-peeling in profunzime; in același timp pielea este masata si curățata iar efectul de răcire stimulează circulația. După procedeul de curățare, soluțiile extrem de eficiente JetPeel Solution, sunt introduse profund în derm.
  • Jet Peel este un echipament de ultima generatie cu care se realizeaza tratamente faciale complexe, folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume.
  • Complexul Anti-Aging  care se livreaza in profunzimea dermului este format din bio-peptideproteine si patru tipuri diferite de acid hialuronic. Acestea care actioneaza într-un mod unic in metabolismul pielii. Acidul hialuronic diferă ca si forme moleculare (<10.000 D; <100,000 D; 1800000 D) si asigură umiditate pentru eficiența optimă a enzimelor de reparații în straturile profunde ale pielii.
Desi exista si alte echipamente ce pretind ca folosesc aceeasi tehnologie, sunt doar replici care nu reusesc nici pe departe sa atinga performantele lui Jet Peel.
Jet Peel Bucuresti, cela mai bun sistem de curatare profunda