Motus AX laser – Epilare Laser

Sistem de epilare laser de ultima generatie  – Motus AX care combina celebrul laser Alexandrite cu tehnologia Mŏveō. Ne bucuram sa-l avem la clinica noastra din Bucuresti!

Cacterististicile tehnice si eficienta sunt superioare oricarui altui sistem pentru epilare laser definitiva!

Noul Concept al Laserului Alexandrite

Motus AX este noul sistem pe care DEKA l-a dezvoltat pentru a completa tehnologia Moveo. Un sistem de epilare laser definitiva  fără rivali, cu toate avantajele laserului Alexandrite, fără defecte:
Singura lungime de undă care este eficientă în tratarea părului subțire și deschis la culoare. De fapt, niciun alt tip de laser nu este capabil să combine absorbția eficientă de melanină (la 755 nm), o putere ridicată (mai mult de 6.000 W) și posibilitatea selectării unei lungimi scurte de puls (până la 2 ms).

• Dispozitivul manual Moveo permite îndepărtarea părului nedorit prin intermediul unei noi metode mai ușoare, mai rapide, mai sigure și mai eficiente. Este un tratament lipsit de durere, potrivit, de asemenea, și pentru tipurile de piele mai închise la culoare.

DEKA a schimbat întregul concept de laser Alexandrite prin Motus AX.

Caracteristici tehnice siste laser epilare Motus AX

 • 755 nm  – Lungime de undă universal recunoscută ca fiind cea mai eficientă pentru îndepărtarea părului.
  Tehnologia – Moveo -Noua frontieră pentru epilarea definitivă.
  20 mm  – Una dintre cele mai mari dimensiuni a spotului de lucru pentru Alexandrite.
  10 – Posibilităţi de alegegere pentru spotsize-urile de lucru (selecție personalizată) cu ajutorul unui sistem automat de recunoaștere.
  Răcire – Un nou sistem integrat de răcire – pentru un comfort sporit.
  Peste 200 – Protocoale integrate dezvoltate pentru Tehnologia Moveo și pentru spotsize-urile standard.
  16 A – Alimentarea electrică a dispozitivului Motus AX este limitată la 16 A, cea ce face ca echipamentul să poata fi conectat la orice priză obișnuită.
  Simplu și ușor de utilizat – Motus AX a fost proiectat în întregime de echipa DEKA R&D, care a integrat elemente precum simplitate și ușurință în procesul de manevrare: dimensiuni compacte, software intuitiv, dispozitiv ușor și ergonomic cu răcire la contact și metoda compactă Moveo în sine.

Eficiența inovației tehnologice din sistemul de epilare laser Motus AX

Energia emisă de către sistemul laser cu o lungime de unde vizibilă și radiații apropiate în infraroșii reflectate la scară mai mare de piele.

Graficul de mai jos prezintă reflectivitatea pielii la diferite lungimi de undă și conținutul de melanină. De exemplu, lungimea de undă Alexandrite de 755 nm demonstrează procentajul reflexiei cu conținut de 8% (corespunde fototipului II) depășește 50%. Aceasta este o parte semnificativă a pierderii de energie pe parcursul tratamentului, energie care nu poate fi utilizată în scopuri terapeutice. Acest fapt se datorează variației ridicate de reflectanță între piele și aerul înconjurător.

grafico-indice-riflessione-eng

Dispozitivul manual Moveo a fost proiectat pentru a soluționa această problemă!

DEKA a dezvoltat o tehnologie care optimizează cuplarea laser-piele prin dublarea transmisiei de energie, cu o eficiență energetică nemaivăzută până acum! Vârful din safir care vine în contact cu piele scade variația indexului de reflexie prin reducerea pierderii de energie reflectată.

Toate avantajele epilarii laser fără limitări!

DEKA a depășit limitările și dificultățile tradiționalului Alexandrite pentru epilare, păstrând în același timp toate avantajele. Tehnologia Moveo utilizează mișcări simple, egale pe porțiuni specifice, îndepărtând rapid părul nedorit datorită dimensiunii de 20 nm ale vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și de efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.

O SINGURĂ METODĂ DE EPILARE LASER PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

 • Dispozitivul manual este recunoscut automat de către sistem care stabilește modul Moveo
 • Software-ul simplificat și baza de date integrată permit alegerea rapidă a parametrilor tratamentului pentru orice fototip, porțiune și tip de păr.
 • Un acumulator afișează energia furnizată pe parcursul tratamentului și un semnal acustic avertizează utilizatorul când a fost atins punctul final
 • la această amplitudine (fluență, frecvență și energie), durata tratamentului pentru o porțiune de 10 cm x 10 cm este de aproximativ 25 de secunde