Statera Concept

FRUMUSEŢE, DORINŢĂ, SĂNĂTATE, ÎNCREDERE … ECHILIBRU!!!

Chirurgie estetica, estetica medicala si epilare laser - o clinica premium, un concept unic

CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA

O clinica ce reuneste chirurgia estetica, estetica medicala, epilarea laser, intr-o maniera unica, premium.

Principiul de bază este ECHILIBRUL personal; în limba latină “statera” înseamnă echilibru, pentru noi – echilibrul pe care medicina și chirurgia estetică te pot ajuta să-l atingi.

TU

Femeie sau bărbat, indiferent de vârstă

Este important ca TU să încerci să fii cea mai bună versiune a ta!
Este important ca TU să nu te resemnezi, să nu accepți să trăiești cu frustrări și complexe de ordin fizic, ce au rezolvare cu tehnicile medicale și tehnologia actuală.
Este important ca TU să-ți acorzi atenție, să-ți asculți dorința de a schimba ceva în bine.
Este important ca TU să-ți prețuiești trupul, pentru că, de multe ori și de asta depinde încrederea în tine!
Este important … să fii TU!

NOI

Echipa Statera

Noi îți venim în întâmpinare cu medici experimentaţi, cu pregătire și specializare constantă la cursurile și conferințele naționale și internaționale care „dau ora exactă” in domeniu.

La noi vei beneficia de tehnici medicale si chirurgicale noi, realizate în cele mai exclusiviste clinici de estetică medicală din lume și de medici esteticieni cu renume.

Noi îți oferim echipamente cu tehnologie de vârf: fiecare este  leader de performanță în categoria sa. Personalul care le foloseste merge regulat la training-uri de specialitate. Noi credem ca este la fel de important sa stii cum sa folosesti corect o tehnologie ca si tehnologia insasi.

Dar mai înainte de toate, pe noi ne preocupă SIGURANŢA si SĂNĂTATEA TA: folosim numai substanțe si aparatură premium, omologate si certificate național / internațional; igiena este respectată cu sfințenie, folosim cei mai puternici dezinfectanți, cea mai nouă aparatură de sterilizare. Premium este cuvantul de ordine atunci cand vine vorba de siguranta si sanatate.

Pentru noi, TU ești o vedetă și te vom trata ca atare!