Mezoterapie X-Skin

HIDRATARE ȘI HRĂNIRE DE 10 ORI MAI MARE

O tehnică inovatoare de la Selenia numita mezoterapie prin electroporație transdermală,  este folosită pentru livrarea transdermală a ingredientelor active din tratamentele cosmetice. In mod exceptional, cu acest tip de mezoterapie ingredientele valoroase pentru ten (vitamine, acid hialuronic, aminoacizi etc) au o absorbție de până la 10 ori mai mare decât in mod normal.

Se obține o hidratare intensă iar pielea își recapătă vitalitatea si fermitatea pierdută. După fiecare tratament tenul va avea un aspect mai tânăr si mai frumos.
Aplicatorul permite stimularea electrică transdermală si transportarea substanțelor nutritive in profunzime. Fotostimularea produsă cu undă verde de 530 nm ajută la regenerarea țesutului.

Foarte important!

Mezoterapia se realizeaza cu Stația de tratament Selenia X-Skin – vârful tehnologiei de rejuvenare in prezent si cuprinde 5 tehnologii pentru un tratament complet:

  • Analizator facial
  • Peeling cu ultrasunete
  • Radiofrecvență bipolară si pentapolară
  • Electroporaţie transdermală
  • Foto-biostimulare: roșu, infraroșu si verde.

X-Logic – reprezintă softul intuitiv ce conține programe de lucru, atât pentru bărbați cât si pentru femei. Cele 5 acțiuni cheie: Analiza – Peeling – Tonifiere – Regenerare – Transformare ce însumează 79 programe de lucru sunt potrivite pentru orice tip de ten sau imperfecțiune.
FĂ-ŢI O PROGRAMARE să te convingi!

Preturi Promo!

1  sedinta : 250 Lei Pachet Promo 6 sedinte : 1400 ron