Dermatologie

Medici cu expertiza

Dermatologie

aparatura si tratamente de top

Servicii Dermatologie Premium

Aparatura medicala dermatologie de ultima generatie

Clinica Statera este dotata cu cele mai noi echipamente medicale.

Clinica Statera ofera servicii medicale profesionale de Dermatologie pentru diverse afectiuni dermatologice: consultatii medici specialisti, investigatii cu aparatura de top, laser dermatologic vascular, cel mai performant dermatoscop, Tixel, tratamente – noutate, indrumari procedurale sau chirurgicale.

In Clinica  Statera se efectueaza un examen dermatoscopic ultra-performant al leziunilor non/pigmentare (alunite /nevi congenitali sau dobanditi, veruci seboreice, epitelioame, etc.), harta dermatoscopica digitala, indrumare dermatologica de specialitate.

Medici specialisti in dermatologie

DERMATOLOGIE STATERA Bucuresti

Consultatie Dermatologie

Dr. Adina Margaritescu & Dr. Catalin Manole

  • La Clinica Statera puteti consulta medici specialisti cu specializari internationale, care beneficiaza de recunoastere si apreciere.
  • De asemenea clinica este dotata cu aparatura medicala pentru dermatologie de ultima generatie, atat pentru diagnosticul cat si tratamentul afectiunilor dermatologice.

Detalii despre Dr. Adina Margaritescu  //

Detalii despre Dr. Catalin Manole 

dermatologie- verificare alunite cu dermatoscopie

Dermatoscopie computerizata

NOUTATE! Dermatoscop digital de ultima generatie

FOCUS: Examinarea alunitelor cu mare acuratete, dar si a altor leziuni la nivelul pielii.

De asemenea La clinica statera se poate realiza harta computerizata a alunitelor, pentru o supraveghere corecta si o limitare a riscului de cancer de piele.

Dermatoscopia computerizata realizata cu un dermatoscop digital si un soft specializat permite realizarea unei harti complete a alunitelor de pe intregul corp – “body mapping”.

Dermatologie laser vascular leziuni

Laser leziuni vasculare Synchro

NOUTATE! Cel mai eficient Laser pentru leziuni vasculare

FOCUS: Leziuni vasculare faciale si corporale – mai ales  dilatatii vasculare, apar sub sub forma de “vinisoare” rosiatice sau albastrui (venectazii)  fie  ca o pata difuza tip eritem, angioame hemangioame si alte formatiuni definite de terminologia dermatologica. Acestea afecteaza inestetic la nivelul fetei, decolteului mainilor, picioarelor.

Aceste dilatatii vasculare pot fi indepartate in maxima siguranta si fara durere cu acest laser, uneori chiar dintr-o singura sedinta! Detalii despre Laserul vascular Synchro

Dermatologie Tratament Tixel Clinica Statera

Tixel

NOUTATE! la fel de ficient ca laserul dar cu mai multe avantaje

Cea mai noua, performanta si elitista tehnologie de rejuvenare a pielii

  • aceeasi eficienta cu laserul fractionat CO2 dar cu multe avantaje;
  • folosit de catre medici dermatologi si esteticieni;
  • trateaza riduri profunde, acnee, cicatrici.

Detalii despre tratamentul Tixel 

Printre cele mai frecvente probleme / afectiuni de natura dermatologica pentru care ni se adreseaza pacientii, enumeram:

Acnee

fata cu acnee inainte dupaAcneea este o afectiune a pielii care determina aparitia comedoanelor (cosurilor) si chiar a chisturi si nodulilor, in formele severe ale acneei. De obicei, acneea apare pe fata, pe piept si pe spate. Poate lasa cicatrici inestetice la nivelul pielii si are un impact emotional extrem de sever. Medicii nostri dermatologi va vor recomanda cel mai bun plan de tratament si veti avea acces la tehnologie de ultima noutate.

Rozacee

Rozaceea este o afectiune cronica, apare mai ales in zona centrala, regiunile convexe ale fetei si este caracterizata de roseata, vase de sange vizibile, leziuni inflamatorii, uneori de ingrosarea anumitor portiuni ale fetei (nas, barbie).

Rozaceea papulo-pustuloasa presupune aparitia unor cosuri similare cu cele din acnee. Debutează, in general, la adulti dupa 30 de ani, fiind afectate mai ales femeile si mai ales pe cele cu fototip deschis – ochi albastri sau verzi si par blond sau roscat, care manifesta totodata si o sensibilitate la expunerea la soare.

Alunite

aluniteAlunitele sau nevii pigmentari sunt leziuni benigne ale pielii aparute prin proliferarea melanocitelor – celulelor care produc pigment.
Alunitele pot fi prezente de la nastere (nevi congenitali) sau pot aparea mai tarziu (nevi dobanditi). Este indicat ca acestea sa fie atent investigate din cauza incidentei crescute a  melanomului (forma de coancer de piele)

Alunitele se pot modifica si din alte cauze, nu doar de transformarea in melanom, dar se impune totusi consult dermatologic, de asemenea uneori poate sa apara un halou eczematos, rosiatic, uscat, pruriginos sau un halou alb.

Dilatatii vasculare / vinisoare – faciale sau corporale

leziuni vasclare / dilatatii facialLaserul SYNCHRO FT de la Clinica Statera este ultima aparitie si trateaza o gama larga de afectiuni vasculare – de la cele mai fine dilatatii vasculare (telangiectazii, venectazii  la nivelul fetei, decolteu) pana la unele mai profunde, albastrui,  localizate la nivelul membrelor inferioare.

Psoriazis

psoriazisPsoriazisul este o boala inflamatorie cronica care se manifesta prin aparitia unor placi bine delimitate, de culoare rosie, acoperite de scuame sidefii, simetrice, cu precadere in anumite zone – coate, genunchi, interfesier sau la nivelul scalpului.

Dermatita Atopica

Dermatita atopica este o afectiune caracterizata de leziuni eczematoase (zone rosii, umflate, cu posibila formare de vezicule, posibil cu descuamare) insotite de prurit / mancarime.

Programeaza-te acum la: 0737 41 41 45