Dr. Catalin Manole – Dermatologie

Dermatologie

Dr. Cătălin Manole

Sanatate pentru piele, par si unghii!
Dr. Catalim Manole, specialist Dermato-venerologie, Clinica Statera
Dr. Catalin Manole, specialist Dermato-venerologie, Clinica Statera

Dr. Catalin G. Manole, medic specialist dermatovenerologie, este Doctor în Medicină (având dublă specialitate) și activează ca Șef de Lucrări în cadrul Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Dr. Manole, deține o largă experiență clinică în diagnosticarea, prevenția și managementul patologiilor dermatologice, printre ariile de interes dermatologic regăsindu-se dermatoscopia, laser în dermatologie, crioterapie, rejuvenare și dermatocosmetologia.

  • are o activitate didactică medicală neîntreruptă cu o durată de aproximativ 15 ani.
  • Este co-autor a numeroase lucrări științifice medicale originale (articole, capitole de carte, toate apărute la edituri naționale si internaționale).
  • Potrivit bazelor de date internaționale (ISI Web of Science), activitatea științifică a Dr. Manole este cuantificată de un Indice Hirsch 13, însumând până în prezent mai mult de 1000 citări ale lucrărilor publicate.
  • Este membru al unor societăți medicale si dermatologice renumite.
  • A participat la numeroase studii științifice fiind membru în echipa de cercetare / director de proiect în 11 proiecte de cercetare naționale și internaționale.