Epilare cu Laser

Cel mai avansat sistem laser existent

Epilare definitivă cu Laser Alexandrite by Deka

100% sigur, fara riscuri

Epilare definitiva cu laser, sistem laser profesional!

Sistemul de epilare definitiva cu laser ALexandrite – Motus AX by DEKA este unul profesional, extrem de eficient. Ne bucuram sa-l avem la clinica noastra din Bucuresti!

Fie ca esti deja hotarata sa programezi o sedinta de epilare cu laser, fie ca inca mai ai nevoie de informatii, noi incercam sa-ti raspundem la intrebari cheie.

De fapt … 

Intrebari , curiozitati si, de ce nu, ingrijorari cu privire la epilarea definitiva cu laser in general, dar mai ales la cea cu sistemul profesional unic Motus AX by Deka.

De exeplu, este posibil sa te intereseze: 

“- Cu ce este deosebit si unic sistemul laser Alexandrit folosit la Statera, Motus AX by Deka, fata de altele existente pe piata? “

“- Cat de mult doare epilarea cu laser? “

“- Cat costa sa te epilezi cu laser si cate sedinte sunt necesare?”

“- Ce zone ale corpului pot fi epilate definitiv cu laser? Se poate face si epilare faciala?”

“- Este adevarat ca poti avea arsuri sau decolorari ale pielii dupa epialarea cu laser? In ce conditii, cu ce tip de laser? “

“- Cum trebuie sa fie firul de par pentru a fi epilat cu laser si ce culoare de piele ? “

Sistemul de epilare definitivă cu laser eficient si sigur pentru piele

Clinica Statera detine MOTUS AX -Tehnologie Moveo & Laser Alexandrite: sistem de epilare definitiva cu laser, pentru femei si bărbați cu eficienta deosebita!
• reprezinta tehnologie de ultima generație la ora actuală in domeniul epilării laser definitive: rezultate, confort, siguranță!
• Motus AX este primul laser Alexandrite creat pentru Tehnologia M ŏ ve ō.

Epilare cu laser eficienta pentru toate tipurile de piele

Eficient inclusiv pentru firele de par blonde si foarte subțiri!

Sistem de epilare eficient si sigur

  • Este un sistem de epilare cu laser eficient pentru toate tipurile de piele si si este eficient inclusiv pentru firele de par blonde si foarte subțiri!
  • Tehnologia exclusiva Moveo: noul aplicator dublează capacitatea de transmisie a energiei laser către piele!
  • Acest laser este ste capabil să combine absorbția eficientă de melanină (la 755 nm), o putere ridicată (mai mult de 6.000 W) și posibilitatea selectării unei lungimi scurte de puls (până la 2 ms).
  • Rapiditate crescuta: părul nedorit este inlaturat mult mai rapid datorită dimensiunii de 20 nm ale vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și fără efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.
  • Va asteptam la clinica noastra din Bucuresti pentru a beneficia de sedinte de epilare laser in  siguranta totala. Preturile sunt afisate mai jos si in sectiunea “Preturi”, dar pentru a face si mai atractiv tratamentul, avem mereu super – PROMOTII.
Prof. Nicola ZerbinatiM.D. Departamentul de Dermatologie Universitatea din Insubria - Varese, Italia
În clinicile mele utilizez de ani de zile laserul Alexandrite pentru că, în experiența mea, îl consider cel mai eficient dispozitiv pentru epilare, mai ales când trebuie să îndepărtez părul subțire și blond.(…) fără probleme în tratarea tipurilor de piele mai închise sau cu păr subțire și deschis la culoare; fără plângeri sau disconfort din partea pacienților datorită unui tratament complet lipsit de durere și care nu are efecte adverse. (*)

(*) Aceasta reprezinta un citatat din declaratia / parerea personala a Prof. Nicola Zerbinati, priveste experienta avuta cu proprii pacienti, rezultatele pot varia in functie de fiecare persoana.

Cum este afectat firul de par la epilarea cu laser si ce este diferit la Motus-Ax?

Foliculii de par contin pigmenti de melanina, iar acestia, atunci cand se realizeaza epilarea cu laser radiatia luminoasa a laserului si se transforma in caldura. Radacina firului de par va fi distrusa si, evident va fi oprita alimentarea firului, intrucat temperatura din interiorul sau 60 – 70 de grade.

Radacina firului de par, variaza in functie de zona corpului si se afla la 2-5 mm sub piele. Astfel, unda laser a aparatului de epilat trebuie reglata sa ajunga la aceasta distanta. Alltfel,  foliculul si radacinile firelor de par nu vor fi distruse.

Aparatul de epilare cu laser are raza reglata sa transmita radiatii ce vor distruge strict firul de par si radacina fara a afecta tesuturile din jur.

Asa cum am mentionat, laserul Alexandrite impreuna cu tehnologia Moveo reprezinta standardul de aur in epilare. Tehnologia exclusiva Moveo cu noul aplicator dubleaza capacitatea de transmisie a energiei laser catre piele. Miscarile simple si circulare elimina parul nedorit intr-un mod rapid, sigur, eficient si nedureros!