Infinity – Selenia

INFINITY

Tratament facial anti-age cu cosmetice metabolice

Mai mult decât un tratament, un ritual de frumusețe!

  • Conțin substanțe cu acțiune asupra metabolismului pielii: CELULE STEM DIN PLANTE
  • Conțin 4 tipuri de ACID HIALURONIC
  • Conțin vitamine, Resveratrol, peptide, tripeptide
  • Molecula patentată  SYN-AKE® are efect de lifting instant similar botoxuluiș
  • Regenerează, Re-echilibrează, Re-hidratează
  • Detoxifiere in profunzime

DETOX SERUM

Ser detoxifiant,  protector si antioxidant cu celule stem de origine vegetala (Horehound, Chondrus crispus red seaweed, ginseng), Vitamina E, pro-vitamina B5.

Acer ser multi-tasking protejeaza tenul si maximizeaza capacitatea lui de a face fata stresului oxidativ si poluarii, oferind pielii un scut protector rezistent.

REVITALIZING SERUM

Ser hiper-concentrat cu o actiune extraordinar de puternica.

Contine celule meristematice (stem) din Gardenia, 4 isoforme de Aci Hialuronic, extract de microalge Euglena Gracilis (cu o imensa capacitate dermo-regeneratoare) si o formula de Reveratol cu actiune forte antioxidanta si anti-toxine.

Are efect puternic de hidratare, da fermitate, tonifica si da energie pielii, activand procesele naturale reparatorii. 

 

INSTANT FILLER-LIKE MASK

Masca cu efect foarte puternic, asemea acelei substante antirid care se injecteaza de catre medicul estetician, cu efect restorativ si tonifiant datorita unei formule complexe de peptide, celule stem din Floare de Colt, Ceramide, Vitamina E si ulei esential de Hypericum. 

Efectul extraordinar de lifting este dat de propriettile uimitoare ale moleculei pantentate SYN-AKE®, formate din anumite tripeptide similare cu cele gasite in veninul de vipera dar si peptidele speciale Argireline.

Efect de lifting imediat, reducerea ridurilor de expresie, vindecarea microleziunilor, o piele mai intinsa si mult mai fina.

REDENSIFYING CREAM

O crema usoara si matasoasa care se absoarbe rapid in piele dand imediat prospetime, confort si o extraordinara luminozitate. 

Contine o formula unica de 4 Contrate Naturale Pretioase : 4 tipuri de celule stem din plante (Edelweiss, Buddleja, Marrubio si Gardenia), Ceramide, Reconstructed NMF, Fosfolipide, Vitamina E, Vitamina C. 

Contine filtre pentru lumina solara dar si pt. lumina albastra si infrarosie!