Laser Vascular si pt. tratamente dermatologice Synchro FT

Leziuni vasculare

LASER VASCULAR

noutate

Ultima Noutate – Synchro FT este un laser vascular si pentru tratamente dermatologice de ultima generatie. Acesta face parte din dotarea de exceptie a Clinicii Statera, pentru a completa aria de tratamente dermatologice la cel mai inal nivel. Producatorul Deka Lasers este cel ami renumit producator de lasere medicale la nivel international.

Laser leziuni vasculare Dr. Manole, Clinica Statera
Dr. Catalin Manole – tratament leziuni vasculare cu laserul Synchro, Clinica Statera

laser vascularAcest Laser este recunoscut international pentru mai ales pt. perfomantele sale in tratamentul:

Leziunilor vasculare faciale si corporale –  dilatatii vasculare, apar sub sub forma de vinisoare rosiatice sau albastrui (venectazii)  fie  ca o pata difuza tip eritem, angioame hemangioame si alte formatiuni definite de terminologia dermatologica. Acestea afecteaza inestetic la nivelul fetei, decolteului mainilor, picioarelor.

Aceste dilatatii vasculare pot fi indepartate in maxima siguranta si fara durere cu acest laser, uneori chiar dintr-o singura sedinta.

Synchro FT permite medicilor sa aleaga cea mai eficienta lungime de unda, să defineasca forma pulsului si să stabileasca dimensiunea potrivita a spot-ului pentru fiecare tip de tratament.

Segmentarea impulsului reprezinta o garantie suplimentara a sigurantei. Ghidat de baza de date, medicul poate alege să descompună emisia unică în cel mult trei impulsuri. Acest lucru reduce foarte mult riscul de iritarea pielii sau alte reacții adverse nedorite ale pacientului și previne deteriorarile termice.

Synchro FT este combinația ideala dintre un laser Nd: YAG Long & Short Pulse și un aplicator FT cu lumină pulsata.

Sistemul laser permite medicului sa ofere o gama completa de tratamente dermatologice și estetice: epilare devinitiva a parului pe toate fototipurile cutanate, leziunile vasculare și pigmentate si o gama larga de tratamente de rejuvenare a pielii.

Vezi cum actioneaza laserul vascular si ce rezultate se pot obtine

Disclaimer / Atentie!   Rezultatele pot diferi de la un pacient la altul, rezultatele nu pot fi garantate nici pentru acest tratament, la fel ca pentru orice tratament sau procedura medicala, raspunsul/ reactia fiecarui organism este diferita.

Echipa Medicala

Echipa medicala a Clinicii Statera care realizeaza tratamente cu laserul vascular este formata din : Dr. Florin Juravle (Medicina si Chirurgie estetica), Dr. Adina Margaritescu (Dermatologie), Dr. Catalin Manole (Dermatologie)

 

Preturi Laser Vascular 

  • verifica la sectiunea preturi si promotii  insa ai in vedere ca pretul se stabileste cu exactitate in urma consultatiei medicului dermatolog.