Marirea buzelor cu Acid Hialuronic

Acum poti avea buzele pe care ti le-ai dorit!

Buze mai pline, mai conturate, mai senzuale, efect imediat

Marire a buzelor cu acid hialuronic : o procedura sigura, rapida, minim invaziva

  • Deși nu este o procedura complicată, este una dintre acele proceduri pentru care este nevoie de foarte multă experiență si nu in ultimul rând, simţ estetic din partea medicului. lip-augmentation-200x300

La Clinica Statera, aveți această siguranța!!!

  • procedeul este realizat de Dr. Florin Juravle , care are o vasta experiență in realizarea acestei proceduri, printre paciente numarandu-se si numeroase celebrități din show-biz.

Nu doare !

  • Injectarea acidului hialuronic nu este o procedura dureroasă, Acidul hialuronic are are in compoziția sa adăugat, pentru un plus de confort, lidocaină – un anestezic cu efect local
  • Pentru un confort optim se poate utiliza suplimentar cremă anestezic

Vedetele au dat tonul, dar tot mai multe femei le urmează

  • A devenit o procedura comună, la care apeleaza tot mai multe femei datorită  efectului imediat si schimbării substantiale pe care o aduce fizionomiei.

Ce este considerat frumos poate varia de la cultura la cultura, dar exista unele repere comune:  in mai toate culturile  sunt considerate a fi atractive buzele mai pline si bine definite . De asemenea, buzele pline sunt de regula identificate cu tineretea si frumusetea.

Acidul hialuronic poate fi raspunsul pe care l-ati cautat daca va doriti buze mai pline, mai conturate, cu simetrie, caci acesta poate ajuta atat la volumizare cat si la a defini forma buzelor.

Pot sa ia in considerare imbunatatirea aspectului buzelor lor chiar si persoanele care au, in mod natural buze pline si bine conturate, dar care, odata cu inaintarea in varsta pierd aceste trasaturi partial. In timp, volumul buzelor se reduce, ramanand cu un aspect mai subtire, mai plat. Ridurile si liniile fine vor compromite aspectul lor neted si bine definit. In jurul gurii, zona dintre buza superioara si nas poate deveni plata, colturile gurii se pot lasa in jos, creand un aspect obosit, in varsta.

Acidul hialuronic ajuta la combaterea semnelor de imbatranire, redand textura si finetea buzelor, umpland liniile si ridurile cauzate de fumat, adauga volum buzelor pentru un aspect de prospetime si naturalete.

Ce este acidul hialuronic hialuronic?

Acid hialuronic (HA) este o substanta naturala gasita in organism, care ajuta la hidratare, ea adauga volum pielii noastre. Acidul hialuronic este folosit pentru tratamente estetice si, de asemenea, a fost folosit de catre medici pentru injectare in articulatii artritice si la ajutarea circulatie.

Cand va puteti intoarce la locul de munca si relua viata sociala?

  • Rezultatele sunt imediate si foarte naturale. Cu cateva mici masuri de precautie, va puteti intoarce sa lucrati si sa va reluati viata sociala imediat.

Everyone will notice.

No one will know. – Juvederm

Dr. Florin Juravle despre marirea buzelor cu acid hialuronic