Media

De-a lungul timpului, numeroase vedete au vizitat clinica Dr. Florin Juravle!

Dr. Florin Juravle si Clinica Statera in media

Dr. Florin Juravle si Clinica Statera pot fi gasite in multe articole si emisiuni tv, avand ca subiecte chirurgia estetica dar si tratamente corporale, tratamente faciale,  epilare cu laser.

Medicul estetician Florin Juravle este unul din cele mai titrate nume in domeniu, cu aparitii frecvente in media, atat presa scrisa cat si cele mai importante posturi nationale Tv.

A fost invitat in emisiuni precum: “La Maruta” (ProTV), “Teo Show” / Kanal D, “Wow Biz” (Kanal D), Observator (Antena 1), Click – Prima TV, etc., a aparut in alaturi de vedete precum Teo Trandafir, Iulia Albu, DJ Wanda, Gina Chirila si Bogdan Vladau, etc.

De asemenea, multe din vedetele /persoanele publice din show-biz si-au incredintat estetica trupului /chipului in mainile Dr. Juravle, astfel ca in media exista si numeroase referinte.

Articole in presa

Pe site-ul Iuliei albu http://www.iuliaalbu.com exista o serie de articole tematice ce au ca protagonist pe Dr. Florin Juravle si/ sau tratamentele cosmetice de la Clinica Statera. Pe site-ul lui Teo Trandafir www.teotrandafir.com exista o serie de materiale video in care Dr. Florin Juravle explica pe intelesul tuturor temele de maxim interes din medicina estetica.

Numeroase articole tematice semnate de Dr. Florin Juravle pot fi citite in presa (Revista Tonica, rubrica “Medicul raspunde pe Acasa.ro la sectiunea “Sanatate”, diverse bloguri (www.vulpescu.eu, Gabriela Simion , etc.)

Dr. Florin Juravle a dat un interviu in Revista Biz in care povesteste despre principiile care il conduc in managementul medical al Clinicii Statera:

“Nu poți clădi o carieră de succes fără sinceritate. Trebuie să-l informezi pe pacient cu privire la toate aspectele unei intervenții și să-i spui care sunt urmările. Chirurgia estetică e o treabă alunecoasă. Te poți păcăli și ca medic, și ca pacient. Însă niciodată cel din urmă nu trebuie să sufere din cauza lipsei de sinceritate a medicului. Am renunțat la pacienți care nu înțelegeau că intervenția dorită nu este oportună. Că nu-i va ajuta, ba mai mult, le va pune viața în pericol. Ca medic estetician trebuie să ai această responsabilitate”

Intreg interviul pote fi citit acesand Frumusețe la bisturiu, aparut in Revista Biz.

Sonia Trifan descrie intr-un articol din CanCn experienta pe care a avut-o cu operatiile estetice si cum anume a fost tratata de Dr. Florin Juravle

“A trecut prin mâna tuturor medicilor esteticieni din România. Deşi sunt multe dive nenorocite pe viaţă în urma operaţiilor estetice, şi Sonia a avut neplăcerea să rămână cu efecte nedorite, după ce unul din foştii medici i-a injectat în faţă ce n-ar fi trebuit. (…)”

Puteti citi intregul articol aici.

epilare cu laser Bucuresti Statera axila
DJ Wanda recomanda Clinica Statera