ONDA – Slăbire, Celulită, Skin-Tightening

ONDA

Tratamentul nr. 1 in lume | recomandare pentru

celulită, slăbire pe zone, laxitatea pielii

Vezi PROMOȚIA

Revolutionizing body contouring with Coolwaves™

ONDA este unicul sistem care folosește Coolwaves™, microunde speciale care targhetează, numai celulele grase si membranele acestora, eficient si neinvaziv!

Ce este ONDA Coolwaves? | De ce este unic si revolutionar ONDA? | Cat costa o sedinta de tratament cu microunde ONDA? Cate sedinte sunt necesare? Cum distruge celulele grase?

Revolutionizing body contouring with Coolwaves™

ONDA este unicul sistem care folosește Coolwaves™, microunde speciale care targhetează, numai celulele grase si membranele acestora, eficient si neinvaziv!

Ce este ONDA Coolwaves? | De ce este unic si revolutionar ONDA? | Cat costa o sedinta de tratament cu microunde ONDA? Cate sedinte sunt necesare? Cum distruge celulele grase?

Onda a castigat trofeul pentru cel ami bun tratament corporal din lume non invaziv, la Monaco
 • sunt vizate numai celulele grase, nu sunt afectate tesuturile adiacente
 • numar minim de sedinte (aprox 4-5)
 • adancimea de penetrare personalizata
 • spre deosebire de alte tehnologii, trece prin straturile superioare ale pielii fara a le supraincalzi
 • reuseste sa ajunga in hipoderm (profund) fara a produce leziuni
 • rupe mebranele celulelor grase profunde, responsabile de celulita
 • echipament omologat, cu studii clinice prezentate
 • neinvaziv

Doar 20% din energie ajunge in derm, iar caldura produsa astfel este anihilata de sistemul de racire.
Restul de 80 % pentreaza strict celulele grase!

 • 80 % din energia microundelor Coolwaves™ targeteaza celulele grase
 • 20 % ajunge in derm

80%

Nici un alt dispozitiv nu emite microunde în același mod sistemul inteligent ONDA!

ONDA Coolwaves ™ reprezinta un salt revolutionar in tehnologiile de remodelare corporala, fiind complet diferit de orice alt tratament existent in acest moment pe piata!

De ce este cu adevărat REVOLUȚIONAR?

 • ONDA este singurul sistem ce folosește microundele Coolwaves ™ ce vizează selectiv numai celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime localizata într-un mod sigur, eficient și non-invaziv.
 • DEKA a creat dupa multi ani de cercetare, o piesă de mână inteligentă ce ghidează câmpul electromagnetic catre adipocite pentru a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire calmeaza pielea, asigurând siguranța și confortul pacientului.

slăbire pe zone

 • Microundele Coolwaves ™ penetreaza in profunzime si rup membranele celulelor grase subcutanate, iar apoi se dreneaza printr-un proces fiziologic metabolic.

celulită

 • Microundele Coolwaves™ targheteaza tesutul conector dintre lobulii adiposi ce formeaza nodulii de celulita, eficient chiar pentru staii foarte avansate.

Skin Tightening

 • Microundele Coolwaves™ induc contractia rapida a fibrelor de colagen si deci formarea colagenului nou care determina compactarea tesuturilor.

Programează-te!

Cum actioneaza Onda Coolwaves pentru slabire, anticelulita, compactare?

cu microunde Coolwaves

Slăbire Localizată

 • Tehnologia Coolwaves ™ penetreaza in profunzime datorita unei piese speciale (Deep), perturbând membranele celulelor grase subcutanate.
 • Lizatul este ulterior drenat prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă).
 • Sistemul de răcire integrat din piesele asigura condiții de siguranță pentru piele și confortul maxim al pacientuluide mână in timp ce lipocitele sunt defalcate.

cu microunde Coolwaves

Anti-Celulită

 • Piesa de mână Shallow vizează în mod eficient segmentul conjunctiv dintre lobulele adipoase din stadiile mai avansate ale celulitei (efectul tipic de “coajă de portocală”).

cu microunde Coolwaves

Laxitate

 • Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen din derm și stimulează producerea de colagen nou (neocolageneza).
 • Acest lucru face ca țesutul tratat sa fie mai compact și mai tonifiat.

Cat costa tratamentul de slabire / anticelulitic cu microunde Onda?

Pretul tratamentului ONDA depinde zona lucrata. Se poate face tratament de slabire localizata, anticelulita, fermitate pentru abdomen, coapse, brate, fese, etc.

Vezi Prețuri ONDA!

Totul despre Microundele Coolwaves

Ce sunt microundele?

Microundele fac parte din marea familie de unde electromagnetice [domeniul defrecvență: 1 – 300 GHz]. Astăzi ele sunt comune în multe domenii ale vieții de zi cu zi, inclusiv în domeniul medical, pentru diagnostic sau tratament.

Cu toate acestea, nu toate microundele sunt aceleași!

Cu ce sunt diferite Coolwaves si cum anume actioneaza impotriva grasimii?

Microundele inteligente COOLWAVES sunt unice pentru ca determină moleculele care le absorb să oscileze și să vibreze, încălzind
astfel mediul unde acestea sunt emise.

ONDA generează microunde la frecvența de 2,45 GHz, o frecvență care este preferențial absorbită de moleculele de grăsime, mai degrabă decât de moleculele de apă.

Conductivitatea epidermei și a dermei, care conțin multă apă dar nu și grăsime, este mult mai mare decât cea a hipodermului. De aceea, atunci când Coolwaves TM penetrează pielea, acestea trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absortia fiind de aproximativ 20% din energia emisa), în timp ce acestea își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80 % din energie).

În schimb, sistemele tradiționale de radiofrecvența (domeniul de frecvență 0,1 – 40 MHz) acționează numai superficial datorită absorbției lor
ridicate de către moleculele de apă.

Acest lucru înseamnă că nu numai că nu reușesc să pătrundă adânc în organism pentru a trata grăsimile, dar, de asemenea, riscă să lezeze
pielea.

ONDA Coolwaves – teste de siguranta, studii clinice si histologice

Sistemul Onda Coolwaves este unul testat, aprobat si recomandat de medici esteticienti de top din lume. Mai jos puteti vedea detalii tehnice care sa va ajute sa va convingeti: Onda chiar reprezinta noua etapa in remodelarea corporala.

Cum actioneaza caldura asupra pielii si cata siguranta ofera Onda?

Pentru siguranța suplimentară și confortul îmbunătățit al pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu un sistem integrat de răcire ce acționează ca o barierăîntre sursa de alimentare Coolwaves TM și piele.

Aceasta creează o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, permițând acțiunea să fie concentrată adânc în tesut pe zona vizată.

Astfel,

Onda Coolwaves NU riscă să cauzeze arsuri sau disconfort, spre deosebire de electrozi folosiți în sistemele de radiofrecvență.

(A): Piesele de mana inteligente ONDA (brevet în așteptare) sunt proiectate astfel încât doar 20% din energie să treacă în derm, iar acest lucru în orice caz poate fi contrabalansat de sistemul de răcire integrat ce anulează efectele căldurii iar restul de 80% din energie sa pătrunda adanc
acționând eficient asupra adipocitelor. (B): situația este destul de diferită cu piesele de mână ale Radiofrecventei. Pentru Coolwaves, conductivitatea straturilor exterioare ale pielii este de cel puțin 3,5 ori mai mare decât cea a sistemelor de radiofrecventa utilizate frecvent în medicina estetică (graficul C). Asta înseamnă că majoritatea energiei RF se blochează în epiderm și în derm, încălzindu-le într-o asemenea măsură încât există riscul deteriorării țesuturilor. Mai mult, deoarece energia RF rămâne apropiată de suprafață, nu reușește să ajungă in hipoderm, locul în care sunt localizate celulele de grăsime și a căror membrane trebuie rupte pentru ca tratamentul să fie eficient.

(A) Imaginea termografică a țesutului ex-vivo, văzută în secțiune, tratată cu o piesă de mână ONDA. O “zonă fierbinte” poate fi văzută în mod clar substraturile superioare ale pielii, ce rămân reci și prin urmare sunt afișate în albastru.

Imaginea de lângă ea (B) corespunde unui țesut ex-vivo similar tratatcu o radiofrecvență bipolară. Efectul vârfului în care electrozii și pielea intră în contact, creează clar o creștere puternică a temperaturii pe suprafață, în timp ce țesutul mai adânc rămâne rece, ceea ce demonstrează că nu este posibilă atingerea temperaturilor corecte de tratament pentru grăsimile subcutanate (remodelare corporala).

Cum arata tesutul cu grasime tratat cu ONDA?

Imagini histologice H & E ale țesutului abdominal uman.

(A): control.

(B): Probă de la același pacient imediat după tratamentul cu ONDA Coolwaves ™.

ANALIZA: Atunci când comparăm cele două imagini, este clar că epidermul din proba tratată nu a suferit nicio modificare în comparație poza A. În plus, în imaginea (B), colagenul din derm pare mai eozinofil (roz): căldura determină scăderea sau înăsprirea colagenului, ducând la o eozinofilie mai mare datorită concentrației superioare de colagen și este întotdeauna însoțită de prezența unei substanțe mai ușoare, spații colorate clar vizibile în H & E, eliberate de colagenul agregat.

Imagini histologice ale țesutului cu grăsime abdominală umană. (A): Control (mărire x10). (B): Probă de la același pacient imediat după tratamentul cu ONDA Coolwaves ™ (mărire x20). Imaginea (B) prezintă clar adipocitele rupte și hiperemia inițială cu dilatarea vaselor de sânge.

Studiu – prin amabilitatea Prof. R. Perrotta, M.D. si a lui M.S. Tarico, M.D., Catania – Italy

Rezultate chiar dupa primul tratament

DISCLAIMER!

Rezultatele prezentate au la baza cazuri clinice si studii clinice, insa trebuie avut in vedere faptul ca fiecare corp este diferit poate reactiona diferit la un tratament. Astfel, noi Clinica Statera consideram totusi ca nu ar fi etic sa garantam anumite rezultate standard, ele putand fi diferite de la o persoana la alta. Ne straduim sa obtinem cele mai bune rezultate, ne bazam pe experienta noastra si a producatorilor tehnologiei, dar nu garantam rezultate standard.

În anul 1999, DEKA a fost pionierul si dezvoltatorul tratamentelor minim invazive, pentru reducerea depozitelor de grăsime localizata, prin introducerea procedurii Laserlipolysis®. Dupa succesul mondial cu  Laserlipolysis® astăzi DEKA a făcut un pas mai departe. Cercetarea continuă facuta de către DEKA a dus la inventarea unui sistem complet non-invaziv, ce distruge în mod specific membrana adipocitului, efect similar cu tratamentul laser. În doar câteva sesiuni (de obicei 4-5), tehnologia Coolwaves TM din sistemul ONDA este extrem de eficienta în reducerea acumulărilor localizate de grăsimi din zonele precum abdomenul, spatele, bratele și membrele inferioare. Și asta nu este tot! Coolwaves TM fac posibilă tratarea celulitei chiar și în stadiile cele mai avansate și trateaza laxitatea pielii. Aceasta este oprocedură complet nedureroasă, fără efecte secundare, este sigură și confortabilă pentru pacienții mei.– Paolo Bonan, M.D. ESLD Key Officer Education In Charge of Laser Cutaneous Cosmetic & Plastic Surgery, Florence - Italy
slabire - anticelulitic -tightening

Preturi ONDA

Zona Pret / 1 sedinta ABONAMENT 4 sedinte

Zona Mare

Dimensiune zona : 4 x (20cm x 20cm) Coapse anterior, coapse posterior

1 sedinta: 250 euro Abonament 4 sed: 750 euro

Zona Medie

Dimensiune zona : 2 x (20cm x 20cm) Fesieri, Brate, Flancuri, Gambe, Genunchi, Subfesieri

1 sedinta: 125 euro Abonament 4 sed: 400 euro

Zona Mica

Dimensiune zona : 1 x (20cm x 20cm) Abdomen

1 sedinta: 100 euro Abonament 4 sed: 320 euro