Testarea genetica a pielii

PREVENȚIA ȘI TRANSFORMAREA DE CARE AI NEVOIE.

DESCOPERĂ HARTA ADN A PIELII TALE!

testul genetic complet al pielii = cheia spre ingrijirea perfecta

Îți punem la dispoziție impreuna cu Amira’s:  testarea genetică care oferă harta ADN a feței tale în funcție de cei cinci factori importanti: fermitate, îmbătrânire (ridare), pigmentare, protecție antioxidantă și sensibilitate.

Cosmetica profesionala va fi de neconceput fara aceasta analiza 100% personalizata. Realmente nu va mai fi nevoie sa incercati creme si produse cosmetice pentru a vedea daca va cauzeaza iritatii, alergii sau alte probleme, sau din contra, daca va sunt benefice. Pur si si simplu …VETI STI!

Care sunt BENEFICIILE acestei testări?

Oferă informații minuțioase și personalizate din punct de vedere genetic despre pielea ta.
Este un test ADN foarte simplu de efectuat, pe bază de salivă.
Durata scurtă de efectuare: 10 secunde.
Primești un rezultat detaliat, de 10 pagini, care exclude factorul “oare ce mi se potrivește” și identifică din punct de vedere științific ingredientele și tratamentele cele mai potrivite pentru pielea ta. Astfel poți preveni îmbătrânirea pielii.
Ulterior poți prezenta rezultatul specialiștilor care se ocupă de tratamentele tale de înfrumusețare sau poți continua demersurile de beauty cu serviciile oferite de clinica Statera.

 

După cum te-am obișnuit, oferim servicii integrate. Dacă dorești, te ajutăm să îți personalizezi tratamentele și cremele in the house.
Specialistii noștri îți pun la dispoziție o cremă personalizată genetică în baza scorului ADN al pielli tale.

În cât timp primesc rezultatul?

Două săptămâni.

Unde este procesată proba de salivă?

În Australia.

Testarea înlocuiește sfatului specialiștilor: medicilor dermatologi sau experților în beauty?

Testarea genetică a pielii tale nu exclude nicidecum sfatul specialiștilor, ci le oferă un suport științific pragmatic pentru a te putea îndruma în baza expertizei lor.
Așadar, le pui la dispoziție un rezultat minuțios: scorul ADN al pielii tale.

 

Fiecare serviciu de la Statera are o bază științifică, certitudinea și personalizarea de care are nevoie sănătatea ta, în cazul de față, sănătatea și frumusețea de care are nevoie pielea ta.

Personalizarea despre care îți povestim, este o personalizare genetică, care nu are cum să dea greș. Partenerii noștri din Australia au dezvoltat o testare foarte ușor de efectuat, durează 10 secunde și în baza unei probe de salivă și a unui formular pe care ești invitată să îl completezi, primești un raport detaliat despre pielea ta!

 

De-a lungul timpului, cu siguranță ai folosit mai multe creme, până ai găsit-o pe cea potrivita sau ai crezut că ai găsit crema care ți se potrivește mai bine. Fie că este vorba despre o cremă produsă local, la noi în România, sau o marcă renumită, ți-ai format anumite preferințe. Sau poate încă te afli în căutarea cremei care se potrivește tenului tău…
Testarea Harta ADN a pielii tale, te ajută să renunți la încercări și să excluzi întrebarea: Oare chiar este crema care mi se potrivește?

Ce este mai important, testarea genetică a pielii îți oferă prevenția și transformarea de care are nevoie pielea ta:este o testare “comprehensivă”: minuțioasă și completă;
Are în vedere 5 parametri de care are nevoie pielea ta: fermitate, ridare, pigmentare, protecție antioxidantă și nivelul ei de sensibilitate;

AVANTAJE:

descoperi proprietățile gamei de skincare de care pielea ta are nevoie;
beneficiezi de recomandări alese științific;
îți transformi pielea în baza scorului ei genetic.
Crema se personalizează cu harta ADN a pielii tale!

Cum funcționează?

În baza raportului minuțios, poți comanda crema “ta” genetică (gama “ta” genetică de skincare) concepută din substanțe naturale. Tu alegi, iar specialistii nostri primesc “descrierea pielii tale”, pentru a te consilia și îndruma.

Această personalizare a cremei are o bază medicală, nu este la întâmplare!

Așadar…
dacă primul pas în vederea îngrijirii pielii tale este demachierea, pasul zero este harta ei ADN, baza științifică de care are nevoie.

Cat costa testarea genetica a pielii?

Pretul testului ADN pe baza de saliva (proba este prelucrata in Australia) este de 1700 lei.

Te asteptam la Statera să afli care îti este scorul genetic! 

 Programeaza-te acum la 0737 414 145