Tixel

Tratament Riduri profunde si de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici

TIXEL

Ultima inovatie din domeniul ablatiei fractionate, alternativa laserului!
Tixel Terapie fractionata revolutionara pentru intinerirea pielii
Noutate!

Tixel – ultima inovatie pentru intinerirea pielii

 • cea mai noua, performanta si elitista tehnologie de rejuvenare a pielii;
 • aceeasi eficienta cu laserul fractionat CO2 dar cu multe avantaje;
 • folosit de catre medici dermatologi si esteticieni;
 • trateaza riduri profunde, acnee, cicatrici.

Programeaza-te RAPID!
 • RIDURI

  Se realizeaza o diminuare sau chiar inlaturare a ridurilor profunde si a ridurilor de expresie prin declansarea unor procese proprii pielii. Efectul de lifting este impresionant, similar celui obtinut prin laser fractionat dar cu mult mai multe avantaje. Poate fi aplicat si pentru ridurile de la nivelul ochilor sau pentru buza superioara.

 • ACNEE

  se poate trata inclusiv acneea papulo-pustuloasa. Dupa prima saptamana de tratament observam cum leziunile pustuloase se ” usuca”,
  Iar roseata cauzata de o leziune active se calmeaza mai repede.In urmatoarele 2-3 saptamani incep modificarele de textura a pielii care devine mai ferma, iar unele cicatrici cauzate de eruptii anterioare treptat devin mai putin perceptibile.

 • ROZACEE / PIELE SENSIBILA

  - rozaceea poate fi tratata cu Tixel, acesta coaguleaza vasele superficiale dilatate de la nivelul dermului papilar, iar prin actiunea de ablatie termomecanica indeparteaza epidemul si impiedica formarea de papule si pustule (din formele mai avansate de rozacee). De asemenea este favorizata eliberarea secretiei de sebum din piele.

 • PETE PIGMENTARE

  - Tixel poate fi folosit cu succes ca tratament pentru melasma sau petele pigmentare. Se recomanda parametri mai mari, in modul ablativ pentru a indeparta tot epidermal sau se pot tinti doar staturile de cellule superficiale prin care se creaza porti de intrare pentru substantele depigmentante.

Dr. Adina Margaritescu & Dr. Florin Juravle

Recomandat de medici

Dr. Adina Margaritescu (Medic Dermatolog) si Dr. Florin Juravle (Medic Estetician) recomanda Tixel ca fiind cel mai avantajos tratament nechirurgical de intinerire faciala.

Articol Revista Medical Market: Un pas revolutionar in domeniul tratamentelor fractionate

Rezultate clinice & Cazuri reale – tratament Tixel

Cum actioneaza TIXEL?

Tixel transfera  exclusiv energie termica pielii (doar caldura, nici un fel de radiatie) foarte sigur si rapid, fara durere. Bazat pe ablatie termomecanica,

 • Energia este emisa printr-o matrice de piramide incalzite la o temperature ridicata( ~400C°). Pinii sunt introdusi la o adancine si cu o viteza bine stabilita. Energia termica este apoi transmisa pielii, dupa un contact rapid de cateva milisecunde. Apa este evaporata instantaneu,rezultand formarea unor microcratere, pe zona tratata.

Fata de tratamentele  ablative cu Laser CO2, craterele obtinute cu Tixel sunt curate, fara sa creeze necroza epidermala sau depozit de carbon, ceea ce asigura o vindecare mai rapida.

Tixel vs. Laser fractionat

lipsa durerii

 • ar putea fi considerat principalul avantaj al Tixelului inainte celorlalte tratamente de ablatie fractionate, insotite de durere.

recuperare rapida

 • lipsa semnelor vizibile pe parcursul perioadei de vindecare: cruste milimetrice, mult mai fine si mai discrete decat la laser

rezultate rapide

 • rezultatele sunt spectaculoase si sunt vizibile si apar  dupa doar 1 saptamana de la efectuarea tratamentului 

[evc_image_gallery type=”grid” image_behavior=”zoom” number_of_columns=”two” space_between_items=”normal” images=”2051,2054,2052,2055″ image_size=”505*296″]

Cat dureaza tratamentul cu Tixel?

 • aproximativ 20 de minute, la nivelul intregii fete!

Cate tratamente Tixel sunt necesare?

 • O sedinta lunara, 3 luni consecutiv- acesta este schema de tratament aplicata de obicei.  Nu este o regula, medicul va ajusta tratamentul in functie de afectiuni.

Ce semne raman dupa tratament? Cat timp trebuie sa “ramai acasa”?

Dupa ce roseata se calmeaza, pe suprafata pielii se pot observa cruste milimetrice maronii, foate putin vizibile, (prin comparatie cu laserul unde acestea sunt semnificative)  ce pot fi acoperite cu make-up chiar de-a doua zi!

Asadar NU este necesar sa-ti intrerupi activitatea, NU exista disconfortul vindecarii pielii asa cu se intampla la laserul fractionat.

Dupa obtinerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat dupa  cateva luni, pentru a intretine aspectul tanar al pielii.

Pot aparea complicatii dupa tratamentul cu Tixel?

NU exista riscul de sangerare sau hiperpigmentare post inflamatorie! (cum din pacate se poate intampla cu celelate terapii fractionate). Conditia este doar ca pacientul sa lase vindecarea sa aiba loc intr-un proces fiziologic si sa nu  indeparteze cu forta crustele aparute pe piele.

Dupa obtinerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat dupa  cateva luni, pentru a intretine aspectul tanar al pielii.

Cat dureaza efectele?

Dupa obtinerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat dupa  cateva luni, pentru a intretine aspectul tanar al pielii.

Cand se vad rezultatele?

Primele semne de imbunatatire a aspectului general al pielii se constata dupa prima saptamana de la efectuarea tratamentului, deoarece se indeparteaza stratul superficial al pielii, iar tenul  capata un aspect mai luminos. In urmatoarele saptamani, au loc modificarile ce tin de componentele dermului, prin cresterea activitatii celulelor ce confera suport si structura pielii , ceea ce se   concretizeaza intr-un efect de tonifiere, redensificare si improspatare a pielii.

Dupa obtinerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat dupa  cateva luni, pentru a intretine aspectul tanar al pielii.

Pentru rezultate cu adevarat exceptionale, in intervalul dintre tratamente puteti efectua tratmente de cosmetica medicala profesionala, pentru hidratare intensa, hranire, etc.