Anticelulitic forte / Radiofrecventa X-Magic

efecte rapid, de durata

Tratament Anticelulita Forte

unic in Bucuresti

Tratament anticelulita FORTE X-Magic: Radiofrecvența + Fotobiostimulare + Ultrasunete

La Clinica Statera puteti face unul din cele mai eficiente tratamente corporale care combate celulita existente in estetica medicala: X-Magic cu tehnologie Multi Action!

De ce este unic tratamentul anticelulitic X-Magic? 

  • pentru ca tehnologia patentata MultiAction livreaza un fascicul de 3 tehnologii: radiofrecventa, ultrasunete si fotobiostimulare, personalizat (diferite frecvente si diferite intensitati). Actiunea nu este doar la suprafata, ci si in profunzime, de aceea rezultatele sunt durabile.

tratament pentru celulita cu radiofrecventa realizat la clinica Statera, Bucuresti
Radiofrecventa pentapolara: 50 W / 500 Hz – Ultrasunet 3 Mhz – Foto-biostimulare 430 nm – Fotobiostimulare infrarosu 880 nm. Actiune multi-focus pentru un mix de probleme: incetinirea metabolismului celular, celulita, grasimea localizata sau retentia hidrica.

tratament anticelulita la Clinica Statera pe coapse cu Radiofrecventa, Ultrasunete si fotobiostimulare
Actionat cu ajutorul tehnologiei Multi-Action, X-Magic trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime (a circumferintei), cat si a straturilor superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Rezultate vizibile de la prima ședinţă!

Ameliorare masurabila tesuturilor afectate de celulita!

Tratament terapeutic de profunzime, cu rezultate de lungă durată.

Tehnologie revolutionara in medicina estetica – Selenia X-Magic,  Multi Action Technology

PROMOTII

Pret tratament anticelulitic forte X-Magic

1 sedinta 300 Lei
Pachet 6 sedinte 1500 Lei
Zona aleasa poate fi: abdomen, brate, coapse interioare, coapse posterioare, subfesieri.
* In afara de preturile de mai sus, periodic exista promotii speciale la Clinica Statera pentru tratamentul anti celulita forte. Urmariti-ne pe pagina de Facebook sau Instanram, Verificati sectiunea Preturi si promotii.

Cum actioneaza ultrasunetele?
Undele de ultrasunet de inalta frecventa sunt indicate actioneaza eficient impotriva celulitei, a fibrozei si a pielii cu aspect de coaja de portocala.

Undele sonore patrund extrem de rapid prin tesuturi realizand un “masaj”  in profunzime, la nivel celular. Undele sonore produc presiuni variate in miscarea lichidelor intracelulare, respectiv lipoliza celulara.

Cum actioneaza radiofrecventa?
Radiofrecventa pentapolara (500 kHz) actioneaza in adancime: amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si metabolismul grasimilor (lipoliza). Radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagenul nou.
Cum actioneaza fotobiostimularea?
Rosu: actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza metabolismul. Un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Galben: are o actiune de detoxifiere si drenare. Util in tratarea celulitei. Albastru: normalizeaza , oxigeneaza, relaxeaza si remodeleaza tesutul.

Ce este celulita?

celulita pe picioareNu intentionam sa definim stiintific sau medical celulita, mai important este ca tu cea care o ai,  sa stii sa o reperezi la timp. Iar daca stadiul in care este devinde deranjant, sa iei masuri!

In primul rand celulita nu este o boala, ci este o afectare a modului in care grasimea este stocata in celulele adipoase. Asa ca, fara a face din asta o obsesie, este indicat ca in stadii cat mai incipiente sa luati masuri pentru a opri avansarea stadiului.

Insistam asupra faptului ca este vorba de un disconfort estetic, nu trebuie sa va tratati medical, respectiv sa luati medicamente sau suplimente care se erijeaza in vindecatori minune.

Pentru ca … pur si simplu acestia NU exista!

Ce puteti face insa este sa apelati cu incredere la tratamentele corporale anti celulita neinvazive care actioneaza in profunzimea tesutului, sa folositi creme anticelulita si sa aveti un stil de viata cat mai echilibrat. Dieta si sportul sunt, de asemena importante.

“- Celulita din cauza ca m-am ingrasat sau din cauze hormonale? “

Nu, nu trebuie sa fii neaparat o persoana “plinute” ca sa ai celulita!  Desi persoanele supraponderale sunt predispuse spre celulita, aceasta se regaseste si la persoane slabe, uneori chiar mai mult.

Practic acele denivelari se produc prin retetie excesiva, cauzata de dezeclilibre hormonale: estrogen (cel care favorizeaza retentia) si progesteron (stimulează eliminarea). De asemenea prolactina si hormonii tiroidieni au o influenta asupra procesului de formare a celulitei.  Asadar, persoanele cu ciclu neregulat sau diverse probleme de natura hormonala, au adesea predispozitie spre celulita.

De altfel se considera ca principale cauze ale celulitei sunt:

  • cauze hormonale;
  • sedentarism;
  • hidratare insuficienta (consum scazut de apa);
  • alimentatie nesanatoasa (bogata in grasimi nesanatoase, mancare tip fast-food, dulciuri rafinate etc);
  • mostenirea genetica.

Pentru rezultate optime poti combina cu Masaj endermologic X-Magic.

Cum se formeaza celulita?

cum arata un tesut afectat de celulita