Slăbire Localizată Forte

Ultrasunete +Radiofrecvență + Fotobiostimulare  = Slăbire localizată garantată!

Combinația revoluționară de tratamente de Selenia X-Skin iți GARANTEAZĂ slăbirea, reducerea depozitelor localizate de grăsime!

X-Magic reinventeaza modalitatea de a slabi!

De fiecare data cand ne dorim o slabire localizata (anumite zone: abdomen, coapse, etc) ne confruntam cu un mix de probleme: incetinirea metabolismului celular, celulita, grasimea localizata sau retentia hidrica. Actionat cu ajutorul tehnologiei Multi-Action, X-Magic trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime (a circumferintei), cat si a straturilor superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Rezultate exceptionale – Timp scazut de tratament Tehnologia Multi-Action este un sistem de lucru unic si inovativ creat de Selenia Italia. MultiAction foloseste simultan: Radiofrecventa pentapolara, Ultrasunetul de medie sau inalta frecventa si foto-biostimularea multifrecventa. Actionate simultan si eliberate printr-un singur aplicator, acestea au o actiune sinergetica pe imperfectiunile localizate. Tesutul este incalzit, vascularizat, oxigenat, modelat in acelasi timp

Rezultate vizibile de la prima ședință!

Reducere măsurabilă a straturilor de grăsime (a circumferinței)!

Tratament terapeutic de profunzime, cu rezultate de lungă durată.

PRETURI

promo

1 sedinta 300 Lei
Pachet 6 sedinte 1500 Lei

Zona aleasa poate fi: abdomen, brate, coapse interioare, coapse posterioare, subfesieri

Ultrasunete
Undele de ultrasunet de medie frecventa subtiaza si reduc grasimii localizate. Acestea au o actiune mecanochimica ce stimuleaza lipoliza si functionalitatea tesutului.
Radiofrecventa
Radiofrecventa pentapolara (500 kHz) actioneaza in adancime: amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si metabolismul grasimilor (lipoliza). Radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagenul nou. Actiune specifica impotriva grasimii localizate si a atrofiei tesuturilor!
Fotobiostimularea
Rosu: actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului. Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza metabolismul. Un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Galben: are o actiune de detoxifiere si drenare. Util in tratarea celulitei. Albastru: normalizeaza , oxigeneaza, relaxeaza si remodeleaza tesutul.