Tratamentul ridurilor de expresie – injectabil, imediat

Cea mai folosita procedura in tratamentul ridurilor de expresie. Dr. Florin Juravle are o vasta experienta si foloseste exclusiv substanta injectabila de calitate premium.

UN CHIP FARA RIDURI FINE, RIDURI DE EXPRESIE, VIZIBIL INTINERIT SI RELAXAT

Un chip relaxat, fără riduri de expresie!

Acest tratament injectabil este cea mai folosita metoda prin care ridurile de expresie de pe frunte, zona de incruntare dintre sprancene, ochi, coltul gurii (“laba gastii”) sunt netezite / atenuate.

Tratament simplu, rapid si minim invaziv, cu rezultate uimitoare

Injectarea acestei substante este o procedura “basic” in medicina cosmetica, iar daca este facuta de un medic cu experienta rezultatele pot fi uimitoare: un chip cu aspect vizibil intinerit si relaxat.

Tratamentul consta in efectuarea mai multor punctii (intepaturi) care se realizeaza cu un ac foarte fin exact in muschii responsabili de miscarile de expresie. Durerea este infima, iar cu o simpla anestezie locala (crema) se reduce chiar si disconfortul dat de intepatura acului.

Previne contractiile muschilor responsabili de formarea ridurilor de expresie

Substanta injectabila actioneaza prin blocarea impulsurilor nervoase directionate catre toti muschii mimicii in care a fost injectat, prevenind astfel contractiile si, deci, formarea ridurilor de expresie. Exista deja o obisnuinta in tarile cu traditie in medicina estetica de a se folosi acest tratament in scop preventiv, inca de la aparitia liniilor fine ce preced ridurile.

O procedura de maxim 20 minute cu efecte timp de 3-6 luni

Rezultatul dupa injectare apare in cateva zile, iar ridurile se atenueaza in aproximativ o saptamana. La majoritatea pacientilor apare un efect de ridicare a jumatatilor laterale ale sprancenelor, care este mai mult decat binevenit. Tratamentul trebuie repetat, iar rezultatul poate sa tina de data aceasta mai mult; dupa 4-5 astfel de sedinte efectele tind sa se prelungeasca in timp.