X-SKIN Age

{Dermabraziune +Dermoporatie +Dermoregenia +Dermovacuum +Analiza pielii}

X-Skin Age

Tehnologie completa antiaging

X-SKIN AGE

CEA MAI COMPLETĂ ȘI INOVATOARE TEHNOLOGIE ANTI-AGING PENTRU TRATAMENTE DE FAȚĂ ȘI DECOLTEU

ÎNTINERIRE, LIFTING, TONIFIERE, OXIGENARE, ACȚIUNE ANTI-RID

statia de tratamente antiaging X-Skin

Onda Dinamica presupune actiunea concomitenta  a mai multor tehnologii: Radiofrecventa, Ultrasunete, Fotobiostimulare.

Selenia Italia reinventă tratamentul anti-îmbătrânire X-SKIN AGE, o tehnologie nouă și completă, care permite efectuarea tuturor tipurilor de tratamente pentru față, gât și decolteu.

Numeroasele funcții și energii, combinate și livrate simultan, permit stimularea țesuturilor cu toate acțiunile necesare, atât superficiale cât și profunde, pentru o acțiune regenerativă completă și eficientă pe orice tip de piele și orice imperfecțiune.

Un singur dispozitiv ce acționează împotriva tuturor imperfecțiunilor: deshidratare, atonie, retenție de apă, riduri, acnee, anti-aging

CEL MAI PUTERNIC STIMULATOR DE REGENERARE, CARE EFECTUEAZĂ O ACŢIUNE ANTI-AGING, UN DECONTRACTANT ŞI DEFIBROTIZATOR VASCULAR

Pielea este revitalizată prin tonifiere, fermitate și hidratare profunda.

poze inainte dupa tratamente X-Skin Age

O COMBINAȚIE DE INOVAȚII PENTRU REZULTATE EXTRAORDINARE

Dermabraziune

Curățarea celulelor moarte este prima operație de regenerare a pielii.
O piesă de mână dotată cu dermoabrasori speciali și aspirație ușoară a pielii, obține o curățare mecanică profundă și o oferă luminozitate imediată.

Dermoporaţie

O stimulare inovatoare a pielii, care rezultă dintr-o combinație de 4 energii, cu acțiune purtătoare și Anti-aging: Electroporație, Microcurenţi, unde sunore HF, stimulare ușoară cu LED-uri infraroșii și galben.
Permite penetrarea ingredientelor active în timp ce stimulează schimburile osmotice și oxigenarea

Dermoregenia

Aplicarea simultană a 3 energii: radiofrecvență rezistivă, aspiraţie şi stimulare cu lumină roșie. Această stimulare permite intervenția pe riduri, pe pliurile pielii care sunt mobilizate mecanic, în timp ce sunt stimulate de energiile regeneratoare.

Dermovacuum

Aspirația sub vid și LED-ul albastru permite mobilizarea moale a pielii, drenajul și remodelarea ovalului feței, cu reorientarea fibrelor de colagen.

Analiza pielii

Bio-impedanometrie multifrecvenţă. Permite evaluarea și tipărirea valorilor a 15 parametri de funcționalitate cutanată și determinarea tipului de tratament cel mai potrivit pentru necesitățile pielii.

Disclaimer!  | Notă!

Rezultatele din imagini au parvenit in urma studiilor clinice realizate de compania Selenia Italia.

Rezultatele pot fi diferite, pot varia in functie de specificul unic al fiecarei persoane si caracteristicilor si contextului clinic individual.